Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Autobusem s Čechy měla jet do Anglie bomba! Teď ale tvrdí, že je to kachna!

Šéf společnosti Student Agency Radim Jančura
Šéf společnosti Student Agency Radim Jančura  (Autor: ČTK)
Autor: dce - 
20. prosince 2014
19:43

Z Bruselu měla do Anglie přijet českým autobusem nebezpečná bomba! Údajně měla přijet autobusem Student Agency, policisté ale vše odhalili a podezřelého zadrželi již na hranicích Anglie a Francie. Jenže majitel společnosti teď tvrdí, že šlo o falešný poplach. Kde je pravda?!

Bus vyjížděl z Prahy v pátek v půl šesté odpoledne, muž s výbušninou měl přistoupit v Bruselu. Na hranicích už měli podle cestujících informace, že žlutý autobus představuje zvýšené bezpečnostní riziko.

"V Bruselu nastoupil do našeho autobusu nějaký muž, který měl mít výbušninu. Na hranicích Anglie a Francie jsou výrazná bezpečnostní opatření, takže byl odhalen," řekl serveru tn.cz majitel společnosti Student Agency Radim Jančura.

Jenže serveru Blesk.cz řekl: „Je to nesmysl, kachna. Před tunelem kontrolovali všechny auta a autobusy. Když na policii a celníky tlačili, aby prohlídky urychlili, jedna policistka měla říct: »Berte to seriózně, je to pro vaši bezpečnost. Může tam být bomba«.“

"Vyhnali nás z autobusu a přišli pyrotechnici, tak nám bylo jasné, že tam ta bomba asi opravdu je. Jinak policie nám toho moc neřekla. Ale už brzy by nás měli začít odvážet do Londýna," uvedla jedna z cestujících podle serveru tn.cz. "Místní celníci nám říkali, že tam ta bomba opravdu byla. A ten člověk, kterého kvůli ní asi odváděli, tak už s námi není," dodala. 

st.rec ( 21. prosince 2014 08:27 )

A jestli tam bomba byla,byla od konkurence protože žluťasi dokážou cestovat levněji než státní dopravci,tzn.začněte výslechy v politických kruzích.A taky by to mohla být šikana proti Čechům

gabreta ( 21. prosince 2014 02:07 )

No ale bacha. Pro důchodce by mohla kachna bomba bejt!! A ještě mu jí zabaví!!

geza ( 20. prosince 2014 22:24 )

No a co tak převáželi kachnu ,ale není z toho třeba dělat bombu .Takových kachen už bylo převezeno .

Zobrazit celou diskusi