Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hroby vydaly děsivé tajemství: Slováci byli kanibalové!

Autor: dce - 
20. prosince 2014
16:48

Z nedávno odkytých hrobů zjistili naši sousedé děsivou pravdu - jejich předci byli kanibalové! Dokládají to stopy po zubech a zásecích na kostech. Některé ostatky byly dokonce podle všeho převařené!

Nálezy z mladší doby kamenné a starší doby bronzové přinesly zneklidňující fakt - obyvatelé oblasti dnešního Slovenska neměli problém s pokrmem z lidského masa! Navíc nešlo o čin z nouze - podle odborníků pořádali lidé rituály, které v sobě pojídání mrtvých zahrnovaly.

Vše dokazují kosti nalezené po celém Slovensku. V Blatném našli kostry dvou novorozenců a psa bez hlavy. Přiložené v hrobě byly i kůstky z nohy dospělého muže. Ty byly však převařené! Malé děti měly navíc proražené lebky - pravděpodobně šlo také o rituální oběti.

Jinde zase našli kosti opálené a osekané, ve Budmericích další ovařené a dokonce okousané kosti - stopy po zubech jsou zde jednoznačné! "Nebyli to žádní andílci!" řekl serveru cas.sk Pavol Jelínek ze Slovenského archeologického a historického institutu.

odol ( 22. prosince 2014 08:57 )

Podľa tvojho príspevku,ty blbečku,by si mohol u nás kravám chvosty viazať-ty intelekt!

donpadre ( 22. prosince 2014 07:57 )

 Slobaci furt pindaj a bsichni se serou do cech,to nechapu!At clovek prijde kamkoliv tak vsude delaj slovaci a vietnamci!Samozrejme z jejich intelektem vesmes podradny prace ale je to hruza.Proc nezustanou doma a lezou vsichni do cech?Od tech nanynek dariny,veresovy,kerestesovy a dalsich cubek az pro tu posledni luzu.Proto bratja chodte do riti!

kacota ( 21. prosince 2014 22:37 )

Tomiku, co ti nadělí Ježíšek ?????????? snad si nezlobil Máte tam na Floride už palmy ozdobené alebo máš jedličku jak v Švejkistánu ? Tu je tak teplo že Tatry obliehajú tropickí vtáci, a namiesto beloby - černota čau

jeromeklapka ( 21. prosince 2014 20:41 )

prej Slováci! Chápem síce o čo išlo tomu truhlíkovi z blesku a takisto rozumiem,že chamraď sa hneď chytí,ale... Jedná sa o mladšiu dobu kamennú a staršiu dobu bronzovú - takých nálezov je po celej Európe plno.Dokonca aj v Čechách

turan ( 21. prosince 2014 15:22 )

Že nerozumíš je u Čecha normálne a ešte sa tým chváliš neandrtále!Moja vnučka už po Česky Rozumíííí!A to je jí 12 let!

Zobrazit celou diskusi