Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policista zastavoval vánočně naladěné řidiče: Místo pokut jim ale dával dárky!

Autor: dce - 
25. prosince 2014
09:00

Když člověka v autě zastaví policista, není to nikdy nic příjemného. I když člověk nic neudělal, klepe se jak ratlík. A když vás něco takového potká před Vánoci, je to dvojnásobně nemilé. Ale tenhle policista z Ameriky udělal něco, co nikdo nečekal - místo pokut, podaroval řidiče drahými dárky!

Panika a shon k Vánocům už tak trošku patří. Shánění dárků na poslední chvíli není jenom náš národní sport - dělají to po celém světě. A tak není nic divného když mnoho lidí dva týdny před Vánoci ještě nemá ani jeden dárek. Jenže neuvěříte, co se stalo těmhle pár šťastlivcům z amerického Michiganu.

Policista Scot tu zastavoval řidiče kvůli drobným přestupkům, Jako obyčejně si od nich vzal doklady a zapřel s nimi rozhovor na aktuální téma - Vánoce a dárky. Podařilo se mu z lidí dostat co by si oni a jejich děti nejvíce přáli. A pak to začlo!

Parta pomocníků, kteří byli v nedalekém obchodě, podle přání rychle nakoupila a zaplatila. Dárky odvezli ke Scotovi a ten nicnetušícím lidem místo pokut dal jejich vysněné věci. A bylo vidět, jak rychle se hněv mnohých změnil v radost. Někdy dokonce tak velkou, že neváhali vystoupit a Scota obejmout.

Někdo dostal XBox pro děti, někdo televizi. Pro mnohé to ovšem znamenalo, že bude mít jejich rodina hezké Vánoce, díky věcem, který by si jinak nemohli dovolit. Scot utratil v přepočtu přibližně 160 000 Kč. Ale nešlo to z jeho kapsy - celou věc sponzorovala společnost UP TV v kampani s názvem "Zvedni někomu náladu". A to se jim určitě povedlo!

doktormediciny ( 25. prosince 2014 13:54 )

Vážýená redakce !!! Dnes není 1 Apríla !!

pepen ( 25. prosince 2014 13:17 )

V ČECHÁCH BY SE TO NEMOHLO STÁT-BA NAOPAK OBRAT LIDI A ZKAZIT JIM VÁNOČNÍ NÁLADU!!!!MY JSME ZKAŽENÝ NÁROD-ZLODĚJSKEJ!!!!KRÁST A TUNELOVAT Z TOHO MAJÍ POLITICI A TITULOVANÝ LIDÉ-VÝBORNOU!!!!!

andula1 ( 25. prosince 2014 12:38 )

Jo tak to tedy neeeeeeee!!!!!!!!!!! když se někdo chová slušně ,není důvod být nepříjemný.....ba naopak a to ještě nevěděli co dostanou..... to potom to objetí je na místě viz obrázek...

Zobrazit celou diskusi