Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kanaďan dostal kopačky od dívky, na cestu kolem světa bere její jmenovkyni: Vánoce stráví v Praze!

Autor: shp - 
20. prosince 2014
05:03

Zamiloval se do dívky, která uhranula jeho srdci. Kanaďan Jordan Axani (27) jí proto koupil jako dárek k Vánocům cestu kolem světa. Jenže láska s Elizabeth Gallagher nevydržela a mladá žena svého přítele opustila. On však přišel s brilantním nápadem: najde její jmenovkyni a vyrazí s ní na nezapomenutelnou cestu. A podařilo se, s náhradnicí zamíří na Vánoce i do Prahy!

Kanaďanovi se ozvaly desítky žen, které prahly po cestě kolem světa. Další ženy Jordanovi dokonce psaly, že si kvůli výletu změní své občanské jméno. Mladík z Toronta, který si díky ojedinělé nabídce na nezájem žen rozhodně stěžovat nemohl, nakonec vybral tu pravou.

Tou se stala Elizabeth Quinn Gallagher (23), studentka a sekretářka na částečný úvazek. O cestě kolem světa vždy snila a její sen se jí nyní splní, z čehož má obrovskou radost. O poznání méně je však nadšený její přítel. Ano, Elizabeth je zadaná.

„Rozumí tomu, že jsem vždycky chtěla cestovat, takže i když není šťastný z toho, že odletím skoro na měsíc na Vánoce s náhodným chlapem, chápe to,“ řekla Elizabeth Daily Mailu. Se svým partnerem totiž šetří na společný dům, takže si žádné další výdaje za cestování nemůže dovolit.

Na svůj výlet se netradiční pár vydává v neděli. Z New Yorku odlétají do Milána, odkud se nejspíš po zemi přesunou do Prahy, odkud budou pokračovat později do Paříže, Bangkoku, Nového Dillí a opět zpátky do Toronta.

Cesta však nebude žádný romantický dýchánek, což dával Jordan vědět dopředu ještě předtím, než si vybral za společnici na cestu kolem světa zadanou dívku. „Nehledám nikoho, se kterým si budu fotit selfie na pražském vánočním trhu,“ napsal již v inzerátu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tupka.jentakjen ( 20. prosince 2014 13:11 )

Ale ať si kluk prvně zjistí, jestli se holka holí, aby pak nebyl nemile překvapenej, až to na něj vybalí

tupka.jentakjen ( 20. prosince 2014 12:50 )

Tak jestli není blbej, pár barů s tou holkou obrazí

tupka.jentakjen ( 20. prosince 2014 12:49 )

Přesně tak. A tahle jeho nová je docela kundička

sars ( 20. prosince 2014 12:48 )

 Kanaďanova cesta kolem světa skončí v Praze kde se uchlasta jako kazdej mladej trouba až uvidí že chlast si muže koupit i na veřejném zachodku. Bude mit hezke vzpomínky. Hlavně ty ceny ty položí i abstinenty.

tupka.jentakjen ( 20. prosince 2014 12:44 )

Hlavně se z toho neposer!!

Zobrazit celou diskusi