Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Necita Putin: Muže po mrtvici označil za opilce!

Autor: ehr - 
19. prosince 2014
05:36

Ruský prezident Vladimir Putin (62) sice silnými výroky bránil skomírající ruskou ekonomiku zuby nehty, ve stejnou chvíli se zase před celým světem pořádně ztrapnil. Na tiskové konferenci totiž nemocného novináře označil za opilce!

Ruský novinář Vladimir Mamatov prodělal dvě mrtvice a otřes mozku a kvůli tomu má problémy s řečí. To ale samolibý Putin netušil a hned si z něj dělal legraci. Mamatov se prezidenta zeptal, proč si myslí, že ruský alkoholický nápoj kvas není schopen konkurovat Coca-Cole či Pepsi.

„Kvas? Mám pocit, že už jste si nějaký dal,“ zasmál se Putin a s ním všichni přítomní. Ještě párkrát si do Mamatova rýpnul, pak se ale vrátil k vážnějším tématům. Mamatov se ale nenechal vyvést z míry a pokládal otázky dál. Na prezidentovu reakci byl prý připraven a stále o něm má dobré mínění.

O tom, že byl Mamatov opilý, bylo přesvědčeno pár dalších přítomných novinářů, včetně zástupců ruského státního zpravodajství Russia Today. Ti zprávu zveřejnili na Twitteru, pak se rychle omlouvali.

zapzap ( 19. prosince 2014 11:41 )

und ich bin Ing.Schwanzus Longus Bohužel mám zázemí v Karovích Varech, tak když budeš mýt po jednání tak se stav do centra, ale pozor už tady nejsou skoro žádně rusové, už na to nemaji pěníze

japome ( 19. prosince 2014 11:36 )

ten kdo hlásá pravdu - ten vadí moc pěkné poměry v zemi kde vládne mír a svoboda bingo

zapzap ( 19. prosince 2014 11:33 )

Sahra Wagenknecht ist mir ziemlich egal und in zwei Jahren kennt diese Frau keiner mehr!! Co taky čekat od takové co je táta z Iranu!!

japome ( 19. prosince 2014 11:29 )

Náš pan prezident nás za hříchy z mládí neprodá komentář paní Sahra Wagenknecht

zapzap ( 19. prosince 2014 11:27 )

A ten Váš národ už je dávno vyprodaní, vy se prodáte každému, jak je očividně vidět

Zobrazit celou diskusi