Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Náctileté Rakušanky, které pláchly k ISIS: Jedna je mrtvá, druhá zmizela...

Autor: shp - 
19. prosince 2014
05:17

Nechaly se oblbnout sladkými řečmi vymývačů mozků z Islámského státu. Kvůli domnělému lepšímu životu a vyššímu poslaní pláchly Rakušanky Samra Kesinovic (17) a Sabina Selimovic (15) z domova a odcestovaly do Sýrie, aby se provdaly za teroristy. Teď je podle Organizace spojených národů jedna z nich mrtvá a druhá dívka zmizela neznámo kam...

Dívky původem z Bosny pláchly z Rakouska a rodičům zanechaly děsivý vzkaz: „Nehledejte nás. Budeme sloužit Alláhovi a zemřeme pro něj!“ Jedné z nich se to teď skutečně splnilo.

„Obdrželi jsme informace o dvou zhruba patnáctiletých dívkách původem z Bosny, které opustily Rakousko, kde žily v posledních letech. Jejich rodiny je usilovně hledaly,“ prohlásil David Scharia z Organizace spojených národů.

„Obě byly rekrutovány Islámským státem. Jedna z nich byla zabita při bojích v Sýrii, druhá zmizela,“ doplnil smutnou zprávu. Která z dívek zahynula, však neupřesnil. Rodiny obou islámem poblázněných dívek tak trnou strachy a obávají se nejhoršího...

mikaclili ( 25. listopadu 2015 17:44 )

Souhlasim.

donaf ( 25. listopadu 2015 00:32 )

Taky ždímu kapesníky.

karmavana ( 13. ledna 2015 11:16 )

Těch panen musí být 72, protože jak prohlásil ten černej muslimskej magor z Brna v "Máte slovo", je vědecky prokázáno, že žena má poloviční mozek a když už musí o něčem rozhodnout za muže, tak jí musí pomoci další žena(y). Proto jich je 72 aby pochopila že po ní ten hrdinný neboštík chce sex.

cococo ( 21. prosince 2014 23:25 )

Nějak nemůžu vydolovat lítost

podlesni ( 21. prosince 2014 11:30 )

To maj z toho, že se všude hlásá tolerance a tak. Měly zůstat ve své zemi, tam by to krásně neviděly a byl by klid. Všichni mladí se bouří, to je normální, ale vše má své meze.

Zobrazit celou diskusi