Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zemanův kancléř Mynář: Bude otcem, ale přijde o práci?!

Autor: simao - 
18. prosince 2014
20:01

S televizní moderátorkou Alexandrou Noskovou čekají miminko. Kancléř Vratislav Mynář však žije v nejistotě. Již delší dobu se spekuluje o tom, že se pod ním na Hradě hýbá židle. Mynář se stane otcem, kvůli chybějící bezpečnostní prověrce však může být bez zaměstnání! O jména jeho možných nástupců se spekuluje i v době, kdy je krásná Alex v očekávání.  

Když byl premiérem Jiří Rusnok, vedl mu Radek Augustin (37) Úřad vlády. Nyní by se tento politik ze Strany práv občanů mohl podle Echo24.cz stát nástupcem Vratislava Mynáře na postu hradního kancléře! "O Radku Augustinovi se mluví, zvládl by to. Rozhodnutí ale bude čistě na prezidentovi. Intenzivně to řeší," uvedl zdroj Echo24.cz.

V souvislosti s výměnou Zemanova kancléře se však již v minulosti objevilo více jmen. Budí to zdání, že Mynářova pozice není vůbec pevná. Co mu škodí? Je to stále stejná písnička, chybějící bezpečnostní prověrka.

Video Hradní kancléř zažádal o prověrku - Vera Renovica
Video se připravuje ...

Mynář se tím, že se objevují jména jeho možných nástupců, nenechává rozhodit. "Chybí snad už jen Ferda Mravenec," glosoval spekulace Zemanův kancléř, který však má i další starosti. Tentokrát ryze osobního charakteru.

Mynářova partnerka Alexandra Nosková, známá ze zpravodajství České televize, je těhotná! Podle kolegů Noskové jde o rizikové těhotenství, Mynář to na dotaz Blesku popřel. Narození dítěte očekávají v červnu. "Já bych byl rád, kdyby prověrka byla předtím, než se potomek narodí," uvedl Mynář.

dandova ( 19. prosince 2014 12:12 )

Však on dopadne do měkkýho.

havran2 ( 19. prosince 2014 08:32 )

TEN UŽ TAM NEMÁ DÁVNO CO DĚLAT,ASI HO CHRÁNÍ ZEMAN.

erene ( 18. prosince 2014 20:57 )

tak to si Alex najde pro dítě jinýho tatínka !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa