Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílení Rusové zase na scéně: Dával hadovi žrát živá štěňata, teď ho hledá policie!

Autor: dce - 
18. prosince 2014
14:37

Že se hadi krmí živou kořistí, je poměrně běžné. Normální člověk ale celou věc nenatáčí na video a nenahrává na internet. Právě takového muže z Ruska nyní hledá policie. Svému hroznýšovi totiž dával sežrat i papoušky, nebo dokonce kočky a štěňata!

Andrej Generalov (32) z Petrohradu, otec dvou dětí, patří odnedávně mezi hledané policií - z jednoho prostého důvodu. Svému hroznýši královskému dával živou kořist. Na tom by nebylo nic divnéh, jenže vše nahrával a dával to na internet. Začal s hlodavci jako křečci nebo potkani. Jenže jak mu stoupala sledovanost, přidal i mnohem méně obvyklou kořist.

Mezi nimi byli i papoušci, morčata, kočky nebo štěňata! "Baví mě natáčet jak ta zvířata bojují o život, trpí a nakonec umírají," napsal k jednomu videu. Jenže to už bylo příliš - lidé se vzbouřili a sepsali petici, která získala 4000 podpisů! Generalova teď hledá policie.

Muž totiž uprchl. Lidé tvrdí, že člověk, co něco takového udělá, nemůže být v pořádku. Jeho kamarád se ho ale zastává: "Andrej je dobrý člověk. Má rodinu a tři kočky - nikdy neprokazoval žádnou krutost vůči zvířatům. Nechápu jak mohl něco takového udělat." No, jedno je jisté - ty tři kočky už asi nemá.


gabreta ( 18. prosince 2014 20:19 )

To dementovaly i naše noviny!! Tak že to tedy už musela bejt kravina co!!!

gabreta ( 18. prosince 2014 20:16 )

Kdyby to nebylo z Ruska, tak to není dneska senzace! Nikdy jsem neslyšel, že by se hadi krmili vepřovým na vidličce, tak to jsem ještě neslyšel. Každá zoologická, chovatel a nebo cirkus, krmí stejně!!

tgbb. ( 18. prosince 2014 19:58 )

Soudruzi to umí pěkně roztočit. V severní Koreji jednoho politicky nespolehlivého člena nechali soudruzi roztrhat a sežrat psy zaživa, druhého rozstřelit z kanónu na přímý rozkaz vůdce. Nějaké sežrání křečka - prkotina.

pekna.potvora ( 18. prosince 2014 19:51 )

len to by ten had zdochol na otravu alkoholom

pekna.potvora ( 18. prosince 2014 19:48 )

presne! kŕmiť hada myšami príde každému normálne, ale pes je asi nadzviera, mne je ľúto rovnako každého živého tvora čo trpí, aj tých na jatkách, ale bohužiaľ v prírode je to tak, že silnejší požiera slabšieho...

Zobrazit celou diskusi