Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Český Jidáš nad politiky ohrnuje nos: Všichni jsou to zrádci!

Autor: vr, dce - 
18. prosince 2014
06:20

Jidáš, největší zrádce v historii světa, zradil přítele pro pár stříbrných. Jenže i on pohrdá českými politiky. Jsou to prý všechno podrazáci, není mezi nimi nikdo dobrý - řekl to český Jehuda, František Jidáš Bélai (46), amatérský fotograf a dělník z Humpolce.

Když už i Jidáš nad někým ohrne nos, je to známka, že je třeba s tím něco dělat. A právě Jidáš, i když ten český, se podobně vyjádřil o politicích. Na nikom nezůstala nit suchá! Potvrdil to, co říkají všichni lidé - ve volbách není koho si vybrat.

Zejména se mu nelíbí jejich finanční situace - není to tak dlouho, co si naši politici přilepšili k platu, pěkných pár tisíc. „Máme čím dál větší dluh, politici mají čím dál větší platy, čím dál víc sekretářek, stále dražší auta,“ prohlásil František Jidáš.

A pak se pustil do Zemana - věřil mu a on ho tak zradil ze všech nejvíc. Co sliboval, to nedodržel. Opřel se i do bývalého prezidenta Klause; novoroční amnestií podle Jidáše zradil všechny lidi, zejména oběti oněch zločinců a policisty, kterým dalo velkou práci je chytit a usvědčit!

A když slyšel, že Gross se obrátil ke Kristu, dostal se do ráže: „Až vleze do kostela, tak ho budou po něm muset znova vysvětit. Takovýhle člověk když řekne, že se obrací ke Kristu, tak by se měl zastydět.“ Počítá ale s tím, že všichni půjdou do pekla. A tam si je Jidáš vychutná! Chce tam totiž dobrovolně.

A vlastně i Vánoce jsou tak trošku zrada. "Ty svátky původem byly o jiných věcech než koupit co nejdražší dárky. Bylo to o tom, že se rodina, co se celý rok nevídá, sejde a pohostí. Dnes se kupují pod stromeček auta. Ztratilo to tu původní pointu. I tu duchovní. Každý máme nějaké svoje duchovno. Kdo říká, že ne, tak lže. Každý, komu je špatně, volá Boha," uvedl v rozhovoru. A když tohle řekne právě Jidáš, je to síla! Sám ale Vánoce také slaví - tvrdí ale, že jen kvůli dětem.

A jak vlastně ke jménu Jidáš přišel? Ne, nebyla to sprostá pomsta rodičů - jméno si změnil sám. „Hodně lidí na to kouká a myslí si, že si dělám srandu. V bance chtěli vidět všechny doklady. Ale nejsem tady ve městě jediný. Máme tady v pivovaru pana Mikuláška a pana Anděla," směje se Jidáš.

zelena.karkulka ( 18. prosince 2014 22:00 )

 moc jsem nepochopila smysl tohoto článku

ivoadler ( 18. prosince 2014 10:42 )

Všechny polistopadové vlády nás zadlužovaly, nesváděj to na jednoho člověka. Zadlužovat nás musely. Jinak by prudce propadla životní úroveň a lidi by si řekli: to se nám ten Listopad vyplatil. Tomu bylo třeba zabránit stůj co stůj. To stůj co stůj nás stojí cca 1,7 bilionu.

ivoadler ( 18. prosince 2014 10:38 )

Jidáš zradil Ježíše za 30 stříbrných šekelů, což v té době nebyly malé peníze. Ale prý to spolu měli domluvené. Náš pan Jidáš má takovou zkratkovitou pravdu. Je to pravda, ale ne celá.

pepen ( 18. prosince 2014 10:25 )

ZA VŠE MŮŽE ČESKÝ NÁROD!!!NECHALI SI SRÁT NA HLAVU OD ZAČÁTKU-NECHALI POLITIKY KRÁST TUNELOVAT-NIKOHO ZA NIC NEPOTRESTALI!!!NAŠE JUSTICE A SOUDY-K SMÍCHU!!!!VELKÉ KAUZI NECHÁVAJÍ BÝT-ONI JIM PŘES OBHÁJCE ŠOUPNOU TUČNÉ OBÁLKY A JE VŠE OK!!!!ŘEKNOU MÁLO DŮKAZU ATD.ZA TO VŠE BY MĚLI POLITICI I SOUDCI OBHÁJCI -NAŠI NĚKTEŘÍ PRÁVNÍCI A HLAVNĚ TI ZLODĚJI A TUNELÁŘI-DOSTAT DOŽIVOTÍ A ZABAVIT VŠECHNY MAJETKY!!!!!!JENŽE V TÉTO ZEMI TO BUDE HORŠÍ A HORŠÍ!!!!ZLODĚJI BUDOU BOHATŠÍ A BOHATŠÍ-VĚDÍ JAK OBCHÁZET ZÁKONY-NIC SE TU NEZMĚNÍ!!!!

akublender ( 18. prosince 2014 10:21 )

A proč ty tři miliony lidí nechodí k volbám?

Zobrazit celou diskusi