Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Asijský násilník byl v obličeji poškrábaný! Navíc měl doma oblečení z útoku!

Autor: dce - 
15. prosince 2014
19:15

Včera v noci zadržela policie Asiata, který by mohl být podezřelý ze dvou sexuálně motivovaných přepadení dvou žen. K zatčení došlo jen kilometr od místa útoku. Navíc u sebe měl oblečení stejné jako útočník. Ke všemu měl i poškrábaný obličej!

Mohu potvrdit, že jsme v ulici Ledvinová zadrželi podezřelou osobu, ale kvůli probíhajícímu vyšetřování nebudeme specifikovat, z jakého činu je ta osoba podezřelá ani jakého případu se to týká,“ uvedla pro server novinky.cz mluvčí policie Jana Rösslerová.

Vzhledově muž odpovídá útočníkovi z videa i popisu – ten zatím ovšem podala jen jedna žena, druhá po útoku leží v kritickém stavu v nemocnici. Při zatýkání našli však policisté i oblečení, které měl útočník v době napadení na sobě. Zatčený muž měl dokonce i poškrábaný obličej a ruce. Poznat ho měli sousedé! Podle serveru novinky.cz muž navíc pobýval v České republice nelegálně! 

Dva útoky proběhly během dvou dnů – první blízko zastávky Petýrkova, druhý v Petrovicích. Obě ženy cestovaly autobusem 511. Podle popisu první oběti ji muž strhl na zem a rdousil. Unikla mu, ale dohnal ji. „Muž ji ovšem doběhl, znovu ji rdousil, manipuloval s ní prozatím neznámým způsobem, a když žena upadla do bezvědomí, z místa utekl,“ doplnila Rösslerová. 

petrchpraha ( 16. prosince 2014 04:46 )

Já jen doufám, že mu to kluci v krimu budou dělat pěkně nasucho

ollina ( 15. prosince 2014 21:44 )

Trest smrti.....

koko365 ( 15. prosince 2014 21:18 )

 Žlutý 💩 Je to tady samá náprava, Švejnar včera říkal že potřebujeme mladé lidi ze zahraničí. Na místo toho jak zvednout vlastní lidi tak sem pouštěji takový parádníky. A každému to je jedno. V roce 2050 se na starý kolena budu učit ukrajinsky nebo vietnamsky aby jsem se domluvil v lékárně

vlnenaponozka ( 15. prosince 2014 21:07 )

Ohýbaj ma mamko, dokad/ jsom ja Janko, až já budem Jano, neohneš ma mamo. To je důsledek té příliš volné výchovy.

vlnenaponozka ( 15. prosince 2014 21:05 )

Nelegální jsou tu už dlouhé roky ,tohle je už druhá generace. Dělávali povětšinou na stavbách a tolerovalo se to. Co na tom, že neplatí účty za ošetření, my na to máme. Takové dluhy jsou nedobytné, ne jako u našince, tam beží penále a VZP s eozve až časem, "abyx to stálo za to". Sami sebe nemáme dost rádi, to je to.

Zobrazit celou diskusi