Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Romantik chtěl požádat svou milou o ruku: Zbořil při tom dům!

Autor: ljš - 
14. prosince 2014
12:48

Tohle se opravdu povedlo! Mladý Nizozemec chtěl svou milou překvapit takovou žádostí o ruku, kterou nebude moci odmítnout. Svůj pokus ale vůbec nedomyslel a zbořil při něm střechu sousedního domu. Ze dvou dalších pak museli obyvatele evakuovat.

Romantikův plán rozhodně nevyšel tak, jak si představoval. Zamilovaný muž z města Ijsselstein si pronajal jeřáb a plánoval za jeho pomoci sestoupit v sobotu ráno před okno ložnice své milované, zazpívat jí a požádat o ruku. Plán se však zhatil, protože jeřáb nebyl zajištěn, převrátil se a rozbil střechu sousedního domu. Muži se naštěstí podařilo sešplhat do bezpečí a nikdo nebyl zraněn.

Podle listu Algemeen Dagblad dívka navzdory všem problémům řekla "ano". Po výslechu na policii pak pár odcestoval na oslavu do Paříže.

To však neznamenalo konec všem problémům. Při pokusu o odklizení jeřábu se jeřáb znovu zřítil na budovu, kterou pak úřady prohlásily za nebezpečnou, a obyvatelé šesti bytů se museli vystěhovat.

tgbb. ( 15. prosince 2014 05:26 )

Možná bude časem litovat, že ho ten jeřáb nezabil...

mortis69 ( 15. prosince 2014 02:02 )

To jsme měli na SČVK odborníka s Pragovkou,co se málem převrátil když nám nakládal velký pažení,a to měl všechny nohy vysunutý

tgbb. ( 15. prosince 2014 00:14 )

On tam měl druhý jeřáb, který měl rameno odlehčovat. Jenže mu prdnul úvazek.

sars ( 14. prosince 2014 20:33 )

 To asi neznicil ženich, ten jeřáb měl obsluhu, nebo to obsluhoval ženich. ?

naidka ( 14. prosince 2014 15:55 )

Tak to bylo hóódně romantické.

Zobrazit celou diskusi