Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Toulavá kočka vyplenila luxusní lahůdkářství: Škoda za 22 tisíc!

Z hladového kocoura se v Rusku stala celebrita.
Z hladového kocoura se v Rusku stala celebrita.  (Autor: YouTube.com)
Autor: ČTK - 
13. prosince 2014
17:17

Gurmánskou hostinu si dopřála ruská toulavá kočka, které se podařilo dostat do pultu s rybími delikatesami na letišti ve Vladivostoku a pochutnat si na mořských specialitách včetně olihní či sušené chobotnice. Informoval o tom zpravodajský server BBC News.

Kočku nafilmovali zaměstnanci letiště, kteří se jí nijak nesnažili zabránit v rozbalování plastikových obalů a spokojeném hodování na jejich obsahu. Ovšem pro majitelku rybího lahůdkářství šlo o nákladnou návštěvu - musela vyhodit veškerý obsah pultu v ceně odhadované na zhruba 60.000 rublů (asi 22.000 korun).

Nikdo netuší, jak se kočka dostala do obchodu a pultu, nicméně už je z ní jistým způsobem místí celebrita. "Skoro nemůžeme pracovat, protože sem proudí fanoušci té kočky," řekla majitelka Irina Kuzminová. "Jdou sem přímo z příletové haly a ptají se jen na tu kočku." A letiště už dostalo dopisy od desítek lidí, kteří mlsné micce nabízejí domov.

pjotri ( 14. prosince 2014 10:53 )

kdyz jsem napsal, ze neverim, ze ten kocour to sezral sam, desne ses rozcilil a ohanel ses predpisy, Ted se uz predpisy neohanis a neveris, ze to zlikviduji..

pjotri ( 14. prosince 2014 10:51 )

Jak to, ze NEVERIS??? Nahore se ohanis hygienickymi predpisy a tady neveris, ze je majitelka dodrzi... Nejak ti nerozumim. Asi nevis, co chces, nebo pises to, co se ti momentalne hodi...

pjotri ( 14. prosince 2014 10:47 )

Promin, ze jsem se dopustil nazor, az dosud jsem si myslel, ze mam na nej pravo. Oni nepisou, ze poskodil zbozi za X tisic. Jestli umis cist, doctes se, ze SEZRAL maso za X tisic, coz je, samozrejme kravina. A pokud jde o hygienicke predpisy, ty bych se vubec nesnazil aplikovat na Rusko. Byl jsem tam a videl jsem, jak to tam funguje, jak se maso vali mimo chladaky, ktery jsou tak stary, ze uz ani nefunguji, jak po mase lezou mouchy atd, atd. Rusko je holt neco uplne jinyho, vis, broucku? Jeste jednou se tobe osobne omlouvam za svoji drzost, ze jsem si ten nesmysl dovoli okomentovat.

mortis69 ( 14. prosince 2014 05:46 )

Radši přestaň uvažovat figuro.Podle higienických předpisů musí vyhodit celý pult,do kterého ta číča vlezla bez ohledu na to,co okousala.Likviduje se vše,s čím mohla přijít do styku.

pjotri ( 14. prosince 2014 03:53 )

Za prve: kdyz se ta zprava objevila - pred 2 dny - bylo toho za 30 tisic, ted uz jen za 22. Pokles o skoro 30%. Za druhe pocitejme: dejme tomu, ze kilo masa bude stat 220Kc, coz pochybuju. Aby toho bylo za 22 tisic, musel by kocour sezrat asi tak 100 kg. Uvaha: neukradl nekdo, nahodou to maso a nechce to hodit na toulavyho ko***? Jak se kocour dostal do zavrenyho obchodu? Jak si otevrel mrazak?? Jak by asi vypadal, kdyby sezral 100kg masa??? Je to lez jak vez, co taky cekat z Ruska jinyho.

Zobrazit celou diskusi