Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Expřítel ji napráskal rodičům, že dělá prostitutku! Laura to nezvládla a skočila z okna!

Autor: shp - 
21. prosince 2014
05:01

Byla mladá a krásná, což dokázala pořádně zpeněžit. Lotyšská začínající modelka Laura Pahomova (†23) pracovala v Manchesteru jako prostitutka na eskort. Rodiče si mysleli, že jejich dcera v Británii studuje, ale její expřítel je vyvedl z omylu. Laura provalení svého nejčernějšího tajemství neunesla a spáchala sebevraždu.

Laura chodila s klienty do jejich domovů, kde s nimi měla za peníze sex. S jedním z nich však začala chodit, což se jí nevyplatilo.

Poté, co se rozešli, muž naprášil Lauřiným rodičům, co ve skutečnosti dělá. Když se  mladá žena dozvěděla, že její milovaní rodiče všechno vědí, rozhodla se, že s takovým ponížením žít nechce.

Poté svým příbuzným poslala řadu emotivních textovek. „Prosím promiňte mi. Velmi vás miluji. Ztratila jsem hlavu,“ stálo v jedné z nich.

„V tuto chvíli nemohu dělat nic, udělala jsem spoustu z nich, ale všechno bude OK, slibuji vám to,“ napsala v další. Její poslední zpráva zněla: „Zasloužíte si lepší dceru.“

Poté skočila z okna manchesterského hotelu. Po dopadu byla na místě mrtvá. Její ex Martin Riley byl zatčen policií, ale posléze propuštěn, protože neexistovaly žádné důkazy, že se na její smrti přímo podílel.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

charles009 ( 30. ledna 2015 08:04 )

tgbb. ( 30. ledna 2015 07:43 )

Není. Prostitutky už nikdo nefotí.

bieseger ( 23. prosince 2014 12:04 )

Zabil to dievca ? To snad ne, jediné co mě na tomhle případu zaráží je jedna věc, ne že je její přítel zhrzenej a volá jejím rodičům, ani to že je holka kurva, ale že nečekala že by se to někdo někdy dozvěděl, to je tak tupá že si myslela že v době kdy má foťák i krabice od sušenek a internet je i v krmítkách pro zvířata se to nikdo nedozví? No taková hloupost je skutečně smrtelná.

alfasamec ( 23. prosince 2014 11:09 )

Husa. Proč to udělala? Vždyť "modelka" a "prostitutka" je jedno a totéž.

janina7777 ( 22. prosince 2014 13:16 )

ale ale to blesk udělal chybu tak mělo bejt udělala jsem mnoho chyb

Zobrazit celou diskusi