Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Král Instagramu skončil v poutech: Kvůli zbraním!

Autor: shp - 
12. prosince 2014
09:18

V životě dokázal akorát to, že po svém otci zdědil miliardy a vyhrál pár pokerových turnajů. Řeč je o vejtahovi Danu Bilzerianovi (34), který pravidelně zásobuje Instagram fotkami lehkých děv, balíků peněz a zbraní. A právě kvůli zbraním teď skončil za mřížemi.

Bilzerian skončil za mřížemi i s kamarádem poté, co přistáli ve svém soukromém tryskáči v Los Angeles, odkud přiletěli z Baham. Zatčeni byli na základně nevadského zatykače. V pouštním státě jsou totiž obviněni z držení výbušnin na veřejném prostranství.

Vejtaha, který se chlubí ženami, které si kupuje, ale moc dlouho za mřížemi nepobyl. Ve vazbě skončil v úterý a záznamy ukazují, že již druhý den byl propuštěn na svobodu. Detaily však nejsou známy, takže se lze jen dohadovat, že Bilzerian zaplatil kauci.

O svalovci s plnovousem se poslední dobou zmiňují média čím dál tím častěji. Nedávno v nočním klubu v Miami kopnul ženu do obličeje. Známý je také svým neúspěšným hodem pornoherečky do bazénu, kdy žena skončila se zlomeninami na dlažbě.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi