Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dívka se předávkovala dietními pilulkami: Lékaři ji nedokázali zachránit!

Autor: shp, so - 
12. prosince 2014
07:00

Chtěla mít lepší postavu a více se líbit. Neváhala si kvůli tomu kupovat i hubnoucí pilulky, ale ty stály Angličanku Caru Reynolds (†24) život. Mladá žena se jimi předávkovala a lékaři jí už nedokázali pomoci.

Pilulky totiž měly být vyrobeny výhradně z přírodních ingrediencí, každá z nich přitom obsahovala stejně kofeinu jako čtyři (!) plechovky Red Bullu!

„Už když si vzala dvě tabletky, tedy doporučenou dávku, stěžovala si na bolesti na hrudi. Pak jich spolykala víc a zastavilo se jí srdce,“ popisuje Cařin zdrcený otec Michael.

Lékaři jeho dceru oživovali hned 44krát, ovšem neúspěšně. Táta zesnulé dívky teď brojí za to, aby se pilulky přestaly prodávat.

Nebezpečné pilulky?

Pilulky Raspberry Ketone 2:2:1 značky Forza slibují bez cvičení měsíční úbytek váhy až 14 kg. Mají účinně odbourávat tuky a bránit v ukládání cukrů a jejich přeměně v tuk. Tento prostředek propaguje i Kim Kardashian, podobné malinové ketony se prodávají i v Česku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

honza1965 ( 12. prosince 2014 12:10 )

Proč? Předávkovala se sama. Kofein je na obalu uveden, stejně tak maximální povolené dávkování a doporučení "brát po poradě s lékařem". Ona měla problémy po dvou tabletách a místo aby se poradila s lékařem, nebo ty tablety rovnou vyhodila, nacpala jich do sebe celou hrst. Takhle se dá skapat prakticky na cokoli a je to vina jenom toho cvoka co nezná míru.

zlymikes ( 12. prosince 2014 07:28 )

Blondýna,ale přesto bych trestal výrobce za zabití.

Zobrazit celou diskusi