Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Operní zpěvák Martin Slavík: 3 promile, bouračka a rvačka!

Autor: Tomáš Koníček, rvs - 
11. prosince 2014
11:00

Téměř tři promile, bouračka a pak sprosté nadávky záchranářům a policistům. Nehodu v Letech na Praze-západ řeší policie. Prý ji zavinil operní pěvec Martin Slavík (35).

Tak na tuhle árii operní pěvec z Opavy, který má ve svém reportoáru třeba Paganiniho, Veselou vdovu nebo Cikánského barona, bude chtít jistě rychle zapomenout! Co provedl? Úplně na začátku byla nehoda, kdy to zpěvák napasoval do jiného vozu, jehož řidička byla s lehkým zraněním a v šoku převezena do nemocnice.

Když přijela záchranka, začal předvádět neskutečné scény, které ovšem z divadla nemá. „Nejdřív nechtěl nastoupit do sanitky, pak záchranářům při ošetření sprostě nadával a snažil se utéct. Pak byl sprostý i na policejní hlídku, která na místo přijela,“ tvrdí zdroj Blesku.

Jenže to nebylo všechno. „Strhával si obvaz z hlavy, napadl sestřičku a chtěl utéct i z motolské nemocnice, kam ho převezli. Nadýchal totiž 2,9 promile. Skončil pak na záchytce,“ dodal zdroj. Že to bylo se Slavíkem těžké, potvrdil i ředitel záchranky.

„Byli jsme přivoláni k dopravní nehodě dvou osobních aut. Řidič jednoho z vozidel, muž středního věku, byl lehce zraněný v obličeji a na hlavě. Vykazoval známky silné opilosti,“ řekl Bořek Bulíček z Transhospital. Blesk včera sháněl vyjádření pěvce.

„Je to náš zaměstnanec. Hned mu zavolám, a pokud se bude chtít k nehodě vyjádřit, sám vám zavolá,“ řekl Radim Dolanský, manažer Pražského filharmonického sboru. Nikdo se však neozval a i Dolanský byl poté nedostupný.

Kdo je Martin Slavík (35)?

Je z Opavy, studoval na Katedře sólového umění Ostravské univerzity.

Tenor Pražského filharmonického sboru.

Věnuje se i sólové koncertní činnosti. V repertoáru má skladby z titulů West Side Story, Rose Marie, Cikánský baron, Veselá vdova, Paganini nebo Polská krev.

hajne ( 11. prosince 2014 15:19 )

Tady tomu Slavíkovi nakopat prde. a sebrat mu řidičák na 10 let.Při 2,9 promile věděl úplný houno do koho narazí a zmrzačí a nebo zabije někoho z nás.Tvrdě potrestat nemá na silnici jako řidič auta co dělat.

sars ( 11. prosince 2014 14:39 )

 Čurda poskytl i rozhovor a opravdu nejevil známky opilosti na osm promile, jo kdo umi ten umí. PS:neschvaluji řízení pod vlivem.

vog.ht. ( 11. prosince 2014 13:05 )

vog.ht. ( 11. prosince 2014 13:04 )

Škoda, že se ten dobytek nerozsekal na kusy.

lug70 ( 11. prosince 2014 12:54 )

Čurda v první své nehodě zabránil střetu se Škodou Favorit, ve které jeli jak šílení nějací mladíci, kteří dostali smyk a vjeli do protisměru přímo do do cesty Čurdovi. Čurda i přes silnou opilost, která mimochodem na něm moc poznat nebyla, tak byl tak duchapřítomný, že dokázal strhnou řízení svého fékálního vozu do příkopu a zabránit jistému tragickému čelnímu střetu.

Zobrazit celou diskusi