Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Fízlové jsou... Nadával policistům, zlaté řetězy nechal doma a k soudu přišel v obleku!

Autor: Vlaďka Hradská - 
10. prosince 2014
21:19

To je změna! Ještě před rokem chodil kontroverzní podnikatel Tomáš Bartyzal (45) ověšený zlatem. A teď? K soudu dnes přišel v obleku.

„V obleku jsem, protože mám úctu k soudu. Až mě nas..ou, přijdu v teplákách,“ vysvětlil někdejší jihočeský »mafián« Blesku. Bývalý provozovatel nočních klubů, kasin a obchodů s použitým oblečením čelí žalobě za znásilnění, vydírání, nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. Po slovech státního zástupce dostal prostor a rozpitval každý bod obžaloby.

Vyšetřování označil za štvanici, která ho má zlomit. „Tuto kauzu vykonstruovali, jen aby mi zabránili jezdit v polepeném bentley. Staví se do role polobohů a myslí si, že můžou všechno,“ řekl na adresu policie a státního zástupce Bartyzal.

„Léta jsem vyšetřován a odposloucháván. Cílem je mě ponížit, působit finanční ztráty a ukázat veřejnosti, že takoví lidé tu nemají co dělat. Já se vnitřně zlomit nenechám,“ zdůraznil. Po čtyřhodinovém monologu Bartyzala soudce jednání přerušil a odročil na březen.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

st.rec ( 11. prosince 2014 07:46 )

Jen hlupák si tak onanuje přede všemi a ukazuje co všechno má a co si může dovolovat.

bandour ( 11. prosince 2014 06:17 )

je pravda, že trošku vybočuje z normálu/znám ho/,ale z 80% je to pomsta

pepen ( 10. prosince 2014 23:22 )

Asi to nebude mít v pořádku!!!!Bohatý člověk to takto nedává na obdiv-zlaté řetězy atd.!!!!Nedivil bych se kdyby ho nějací lidé obrali a podřízli ho!!!!Je vyloženě vymaštěnej!!!!

agent ( 10. prosince 2014 22:56 )

Neznám člověka, který by řekl..ano, policie i soud mě obvinili správně, jelikož jsem se dopustil toho a toho. Vypovídací hodnota článku na Blesku je pouze to, že má z vyšinutí nějaký obrovský samolepky na autě.

istyl ( 10. prosince 2014 22:39 )

nadava na ne kdekdo a ovesuje se zlatem také kdekdo...v tom to asi nebude...spis v tom, ze si mohou dovolit vse...a prochazi jim to...

Zobrazit celou diskusi