Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krvavá smrt miliardáře, kterého stál rozvod 700 mega: Nabodl se na ostrý plot!

Autor: dce - 
10. prosince 2014
15:01

Nehoda, která stála život britského miliardáře, se dá nazvat minimálně podezřelou. Je to přesně rok, co skončil u soudu kvůli vlastnímu rozvodu. Jeho žena sice vyhrála slušnou sumu, ale podle ní to bylo málo. A v pondělí ráno našli magnáta nabodnutého na ostrý plot pod okny jeho luxusního bytu. Dopadl na něj po pádu ze čtvrtého patra!

Před rokem prošel Scot Young (†52) šíleným rozvoden se svou dnes už bývalou ženou Michelle (49). Ta vysoudila 700 milionů korun, podle její slov to ale bylo ostudně málo. Její exmanžel vydělával takové peníze, že pomáhal z trablů i superbohatým lidem.

V neděli v noci se ovšem stala šílená nehoda – Young vypadl z okna svého půdního bytu ve 4. patře. Takový pád by možná přežil jen s pár zraněními, měl však takovou smůlu, že spadl na ostrý plot připomínající bodce. Jeho tělo našli až v pondělí ráno sousedé.

Hasiči okamžitě zakryli místo nehody. Museli ovšem plot odřezat, aby z něj tělo vůbec dostali. Jeho sousedka popsala celou scénu mediím: „Bylo to hrozné! I policisté byli viditelně otřesení – jeden dokonce prohlásil, že v životě neviděl nic horšího.“

„Sice jeho tělo přikryli, ale pořád bylo jasné, co se stalo. Viděla jsem jeho chodidla, jak visela nad schody do suterénu,“ dodala. Hned ve vedlejším domě bydlí Ringo Starr. Byty v této lokalitě se prodávají za ohromné sumy – často až za 100 milionů korun!

remcal ( 12. prosince 2014 13:45 )

Trochu mně zarazila poznámka, že by pád ze čtvrtého patra odnesl s několika zraněními. Pokud budu počítat patro 3m, pak pád z dvanácti metrů přežije opravdu jen velký šťastlivec. Pro fortun. Trochu přemýšlejte. Kdyby se s ním jeho ex nerozvedla, pravděpodobně by ho tato "nehoda" nepotkala. Ostatně naznačuje to i text článku.

krat5 ( 12. prosince 2014 08:38 )

jsou rozvedeni, ona dědit nebude

tgbb. ( 10. prosince 2014 23:13 )

Co nevysoudila, to zdědí. Jen je někdy potřeba tomu trochu pomoci. Pokud má vě šrajtofli 700 mega, tak se taková "pomoc" hledá docela dobře, že?

sars ( 10. prosince 2014 19:53 )

 Prošla si peklem, ! S miliardou na účtu je i to peklo snesitelnejsi.

jity ( 10. prosince 2014 19:12 )

holt neni taková kráva jako ty. To ty bys bylo schopna všeho, nemáš kousek citu.

Zobrazit celou diskusi