Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kauza »Muž sežraný anakondou«: Celé je to podvod!

Autor: mb, lm, dce - 
9. prosince 2014
22:04

V neděli měl v USA premiéru snímek, v němž měla Paula Rosolieho (27) sežrat zaživa anakonda! Nic z toho se nekonalo a dobrodruh napálil miliony lidí!

Anakonda nebyla odchycena v džungli, ale dovezena ze zajetí. Paul přitom tvrdil, že hada hledali dva měsíce v amazonském pralese! Navíc byl plaz příliš malý, do tlamy anakondy se nevešla ani celá Paulova hlava, natož tělo! A hlavně – dobrodruh experiment ukončil předčasně, anakonda mu svým ukrutným stiskem drtila ruku! „Je mi jedno, že jsou lidé naštvaní. Anakonda mě nesežrala, ale aspoň jsem to zkusil,“ stojí si za svým Paul.

Dokument začal tím, že si Rosolie vzal speciální oblek, nechal se polít prasečí krví a po čtyřech se přiblížil k hadovi. Ten o něj okamžitě měl zájem. Had mu zaútočil na hlavu, zbytkem dlouhého těla se omotal kolem Rosolieho a začal ho škrtit. Při škrcení dochází i k lámání kostí, což hadovi usnadní polykat kořist. Rosoliemu tak začala anakonda lámat ruku. To ho vyděsilo a přivolal si svůj tým na pomoc. Tou dobou měl v hadovi jenom půlku hlavy v ohromné helmě.

Během pár minut byl Rosolie opět v bezpečí. Utržil jen pár škrábanců a velkou ostudu po celém světě. Rosolie se brání, že chtěl jen upoutat na pořad pozornost. Šlo mu jen o to, aby vydělal peníze na záchranu přirozeného prostředí tohoto nebezpečného tvora.

salto ( 10. prosince 2014 09:45 )

Škoda, že to není pravda. Pořídil bych pár anakond našim poslancům. Žrala by nadlidi?

andinenka ( 10. prosince 2014 09:21 )

Dobře, že vejtahu Paula anakonda nesežrala. Jinak by museli to roztomilé sedmimetrové hádě rozpárat, a ochrana anakond by tak vypadala DÓÓÓST nevěrohodně!!!

Zobrazit celou diskusi