Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sbohem, mé milované! Zdrcený otec se rozloučil s manželkou a čtyřmi dcerami, které zahynuly při nehodě

Autor: ljš, Čas.sk - 
9. prosince 2014
16:24

Byla jako anděl! Přestože měla s manželem vlastního syna, rozhodla se učitelka Alena (†41) adoptovat ještě dalších sedm dětí. Dala jim lásku, bezpečí domova a veškerou péči. Před týdnem však přišla při tragické nehodě o život a s sebou do nebe si vzala i čtyři ze svých dětí. Zoufalý manžel a zbylé děti spolu se stovkami známých se s nimi dnes naposledy rozloučili.

Proudy slz dnes smáčely sportovní halu v Nových Zámcích, odkud rodina pocházela. Sešlo se v ní přes pět stovek lidí. Po celou dobu obřadu se ozýval pláč a vzlyky. Nikdo z přítomných si nedokázal představit, že Alenu a její čtyři dcerky už nikdy neuvidí.

Dojetí se prohloubilo, když se na plátno před hledištěm začaly promítat rodinné fotografie plné radosti a lásky. Během smutečního rozloučení také vystoupilo s písničkami několik dětí, které Alena učila. Její kolegové jí přinesli obří věnec ve tvaru srdce, který položili vedle pódia s fotografiemi zemřelých. To v mžiku zasypali příchozí květinami.

K tragické nehodě došlo o předminulém víkendu, když jela Alena s dcerami na vánoční nákupy. Při předjíždění u Trnovce nad Váhom se už nestihla zařadit do svého jízdního pruhu. Navíc dostala smyk a čelně se střetla s kamionem. Ona ani její dcery neměly nejmenší šanci přežít.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

moiaza ( 9. prosince 2014 19:49 )

Idiote!

moiaza ( 9. prosince 2014 19:49 )

Kdyby aspoň tento případ varoval bezmozky na českých silnicích. Ale jak znám naše řidiče, jako by se nic nestálo.

vog.ht. ( 9. prosince 2014 18:03 )

Kdo chce kam...

gogo ( 9. prosince 2014 17:13 )

Bohužel tomu asi tak bylo. Za některé chyby se platí krutá daň.. A pokud by proti ní jelo osobní auto plné lidí, mohla být ta daň mnohem krutější.

marlen52 ( 9. prosince 2014 16:55 )

v autě měla děti a asi jela rychle když se ji to stalo při předjíždění to je dost nezodpovědné

Zobrazit celou diskusi