Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Expřítel jí znetvořil tvář kyselinou, ale znovu našla lásku: Zasnoubila se!

Autor: shp - 
6. prosince 2014
19:23

Před šesti lety jí žárlivý přítel chrstnul do obličeje kyselinu a znetvořil ji k nepoznání. Život Katie Piper (31) připomínal noční můru, ale vše se postupně změnilo k lepšímu. Britka podstoupila plastiky, které jí částečně vrátily krásu, začala pracovat jako moderátorka, našla si přítele a porodila mu dcerku. A teď se navíc zasnoubili!

Katie Piper se seznámila v roce 2008 s nadšencem do bojových sportů Danielem Lynchem. Jenže on na ni po pár týdnech vztahu začal brutálně žárlit a dokonce ji zbil. Když před ním později utekla, našel ji se svým známým a polil ji kyselinou ve tváři.

K nepoznání ji znetvořil. Žena musela podstoupit desítky velmi bolestivých plastických zákroků. Ty jí nakonec alespoň částečně vrátily podobu před útokem. Katie se o svém příběhu nebála mluvit. Brzy pak získala práci moderátorky a začala být ve své práci úspěšná.

Poté přišla konečně láska. Katie se seznámila s tesařem Jamesem. Tomu letos v březnu porodila krásnou holčičku Belle Elizabeth. A pohádka pokračuje. James totiž včera požádal svou milovanou o ruku.

„Jsem tak nadšená, že vám to můžu všem říct. Stala jsem se něčí snoubenkou poslední noci. Jsem zasnoubená a budu se vdávat,“ napsala na Twitter nadšeně Katie. Jestli si někdo zaslouží být šťastný, je to určitě ona.

miap ( 7. prosince 2014 04:08 )

Za tyhle (posledni dobou zvlast rozsirene) kyselinove ataky by meli pachatelum oplacet stejne.

pepazdepa2 ( 6. prosince 2014 23:30 )

Když mi ho chceš kouřit, tak se o to prosí jinak!

rejpalova ( 6. prosince 2014 23:20 )

chudinka, to si užila asi bolesti,

tymitaky ( 6. prosince 2014 20:45 )

A jídlo ti chutná?

pepazdepa2 ( 6. prosince 2014 20:26 )

Pipiny, takhle se to dělá! Když se chcete vdávat, musíte si polít ksicht kyselinou!

Zobrazit celou diskusi