Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tatér dělá postižené ženě tetování každý týden zdarma: Cokoliv pro její úsměv, říká

Autor: dce - 
6. prosince 2014
08:32

Občas se ve světě najde dobrá lidská duše a její příběh dokáže vehnat i slzy do očí. Jednou z dobrých duší je i tatér Jason Ward z Nového Zélandu. Každý pátek dělá zdarma tetování pro Suzie, ženu s Downovým syndromem. A vše dělá jen pro její úsměv.

Suzie s Downovým syndromem prostě jednoho dne přišla do salonu Muscle and Ink, položila mu svoje návhry na stůl a povídá „Vytetuj mi je.“ A Jason to bez mrknutí oka udělal. „Kdyby byla moje příbuzná a přišla do jiného salonu, kde by jí řekli ať vypadne, byl bych pěkně naštvaný. Proč bych jí neměl vyhovět?“

Už tři měsíce jí každý pátek tak dělá zdarma jedno tetování. Jde ale jen o nálepky, které tolik milují i malé děti – přesto si Jason nasadí hygienické rukavice a kůži Suzie vydezinfikuje. „Má nejradši maorské designy,“ vysvětluje. „Někdo u ní v práci má tetování v tomhle stylu po celé paži. Prý za ním každý pátek chodí a chlubí se tím svým.“

sova13 ( 6. prosince 2014 14:25 )

Nechápu co tady kdo odsuzuje. Za vrozené postižení nikdo nemůže a udělat někomu vlastně cizímu zdarma radost a ještě zodpovědným způsobem je obdivuhodné. Ti co tu odsuzují tu pani, měli by se modlit aby se jim v rodině nenarodil nikdo postižený, ti co odsuzují tatéra, jsou proti němu jenom ubohý sobecký póvl.

moiaza ( 6. prosince 2014 10:58 )

 Neodsuzujte! Podobných zrůdiček chodí mezi náma spousty. A nejsou vůbec postiženi. Vlastně, přece jen trošku ano. Nedostatečným IQ.

alna ( 6. prosince 2014 09:03 )

chudaku

kknd ( 6. prosince 2014 08:58 )

TY budeš asi velkej frajer když se dokážeš smát postiženému člověku BTW: s tím frajerem je to ironie DEBILE

Zobrazit celou diskusi