Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ledovka uvěznila Petra mezi poli: V autě mu plakal dvouletý syn

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesk.cz)
Autor: kru, max - 
2. prosince 2014
11:53

Ledovka uvěznila desítky aut na silnici mezi Ostravou a Opavou. Byl mezi nimi i řidič Petr, který se vracel s dvouletým synem a manželkou z Ostravy do Opavy. Jízda, která obvykle trvá 40 minut, se změnila v horor.

Ledová kalamita trápí řidiče i na severu Moravy. Petr jel s rodinou z ostravského obchodního domu. Rozhodl se pro kratší cestu na Hrabyň. Stejně jako ve zbytku republiky však pršelo a mrzlo. V kopcích se tak vytvořila ledovka a Petr uvízl mezi poli.

Bylo půl šesté večer. V deset hodin měl Petr nastoupit na noční směnu. Na zadním sedadle mu brečel dvouletý syn. Nevěděl si rady. Po hodině stání se v kopcích vytvořila kolona. Petr zariskoval a ze silnice sjel na pole. Vyšlo to. Po nezoraném kraji pole kopec zdolal. Obvykle 40minutová cesta mu ale zabrala tři hodiny.

Aktuální předpověď počasí sledujte ZDE>>

zelena.karkulka ( 2. prosince 2014 23:05 )

 co to jako je za zprávu???

zabibol ( 2. prosince 2014 17:19 )

Jó, to komunisti uměli poručit větru a dešti.

alenam ( 2. prosince 2014 16:49 )

alenam ( 2. prosince 2014 16:48 )

Další tydýt kterého bysme měli litovat? To byla jeho hloupost že v takovém počasí zvolil horší cestu jenom proto že je kratší. A že jeho žena nedokáže utišit jejich dvouleté dítě? No tak to ho asi nehorázně rozmazlila nebo se na jeho výchovu vykašlala. Jako fakt mi tihle ufňukánci, ať uvízli kdekoli, co se tu o nich permanentně dneska píše, rozhodně nepřijdou k politování ale spíš že by potřebovali nakopat nebo zažít něco skutečně zlého (zlé ve skutečnosti nepřeji nikomu, ale na druhou stranu.....) aby z takovýhle ptákovin nedělali katastrofu.

bizon_pepa ( 2. prosince 2014 13:13 )

Jezdí po obchoďácích i polích.

Zobrazit celou diskusi