Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bránila dvě dívky před partou násilníků: Zabili ji! Zemřela na své narozeniny

Autor: dce, ČTK - 
1. prosince 2014
15:59

Chtěla jen udělat dobrý skutek a bránit dvě dívky, které obtěžovala skupina cizích mužů. Jenže narazila na špatnou partu – jeden z mužů ji praštil něčím po hlavě a dívka jménem Tugce skončila v kómatu. Její rodina ji od přístrojů nechala odpojit po téměř dvou týdnech, v den jejích 23. narozenin.

Incident se stal 15. listopadu ve městě Offenbach nedaleko Frankfurtu. Studentka pedagogiky Tugce Albayraková zaslechla, jak na toaletě restaurace rychlého občerstvení někdo volá o pomoc. Skupina mužů tam údajně obtěžovala dvě teenagerky a Albayraková je podle německých médií přišla bránit. 

Jeden z mužů si ji prý později vyhlédl na parkovišti a napadl ji. Udeřil ji kamenem nebo pálkou do hlavy. Tugce poté upadla v nemocnici do kómatu. Zemřela v pátek, v den svých 23. narozenin poté, co rodina svolila, aby ji lékaři odpojili od přístrojů. Jako registrovaná dárkyně orgánů teď pomůže minimálně třem dalším lidem.

Podle policie bude v pondělí provedena pitva, která by měla zjistit přesnou příčinu smrti. Policie také hledá svědky události, včetně obou napadených dívek. Kvůli incidentu je ve vazbě 18letý mladík. Spolkový prezident Gauck uvažuje, že dívce udělí posmrtně medaili.

mandat ( 1. prosince 2014 21:02 )

Byla zmlacena, upadla do bezvedomi. Klinicky byla mrtva uz delsi dobu. Jen jeji rodina oficielne dala souhlas k odpojeni pristroju na jeji narozeniny. Udelala se z toho velka akce. Ty holky,kterm pomohla se do dneska neprihlasily na policii. A ten bastard , co ji dal ranu boxerem do spanku se toci na tom, ze nejsou svedci a jeste vyskakuje a je drzy, ze nic neudelal.

vosavopruz ( 1. prosince 2014 16:32 )

bez plamenometu večer ven nejdu

lunatic ( 1. prosince 2014 16:20 )

No,odvážná bezesporu byla ... i když zřejmě poněkud naivní-mohla oslovit se žádostí o pomoc nějakého muže;zaujala mě však idi cie politiků,kteří se chtějí zas jen přiživit ;po smrti udělovat medaili?To je stejné,jako viníkovi těžké dopravní nehody,při které mimo jiných obětí zahyne i on vzít posmrtně řidičák - prostě pouhý "krok do neznáma"

Zobrazit celou diskusi