Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Student vyfotil medvěda těsně předtím, než ho rozsápal

Autor: šim - 
28. listopadu 2014
15:58

Spolu se čtyřmi kamarády si vyrazil na výlet do americké rezervace Apshawa, kde se z ničeho nic proti skupince vyřítil obrovský medvěd. Darsh Patel (†22) si chtěl zvíře vyfotit, ale to bylo to poslední, co udělal. Zvíře se na něj vrhlo a rozsápalo ho.

Westmildforská policie (v americkém státu New Jersey) zveřejnila fotografie, které Darsh stihl vyfotit na svůj mobil. Takový post na Twitteru či Facebooku se nevidí každý den, že, říkal si možná… Jenže tím, že si studenti medvěda fotili, upoutali jeho pozornost a jednomu z nich podepsali rozsudek smrti. Dospělý samec se k nim začal rychle přibližovat.

První fotka medvěda zachycuje asi ve vzdálenosti 30 metrů. Když byl medvěd jen metr a půl od nich, skupinka kamarádů se rozdělila a každý z nich utíkal jiným směrem. Po několika minutách se opět setkali. Byli ovšem jenom čtyři. Darsh chyběl. Parta okamžitě zavolala policii.

Darshovo tělo objevili po dvouhodinovém pátrání. Byl rozsápaný. A medvěd? Už uklidněný otálel opodál. Policisté zvíře okamžitě zastřelili. Nedaleko místa, kde leželo tělo, našli vyšetřovatelé také Darshův telefon, který obsahoval fotky pořízené jen pár okamžiků před zářijovou tragédií a které policie nyní zveřejnila.

naidka ( 29. listopadu 2014 12:00 )

A v čele tohoto defilé je VŽDY fenomén a tapetář pavel-evo.

prefikana ( 29. listopadu 2014 02:38 )

jebe ti???

prefikana ( 29. listopadu 2014 02:37 )

prefikana ( 29. listopadu 2014 02:36 )

Jiste Anka, souhlasim s tebou ...v Cesku cerni medvedi na lidi normalne totiz neutoci!

anka ( 29. listopadu 2014 00:46 )

souhlas s tim, co rekl popocatepetl...s fotit si cerne medvedy je docela bezne...normalne totiz na lidi neutoci

Zobrazit celou diskusi