Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Děsivá dopravní nehoda u Budějovic: Tři mrtví v čelním nárazu dvou vozů!

Autor: ČTK - 
28. listopadu 2014
08:50

Tři lidé zemřeli dnes ráno při dopravní nehodě za obcí Borek na Českobudějovicku. Střetla se tam dvě osobní auta, silnice první třídy ve směru na Veselí nad Lužnicí je uzavřená. Nehodu zavinila řidička citroënu, která z neznámých příčin vjela do protisměru.

Nehoda, při které se čelně střetly Škoda Felicia a Citroën, se stala po 06:00. Felicia jela ve směru od Tábora na České Budějovice, v protisměru jelo vozidlo značky Citroën Saxo, které řídila dvaapadesátiletá žena. Ve felicii jeli šestapadesátiletý muž a dvaatřicetiletá žena. 

"Po příjezdu na místo záchranáři zjistili, že ve vozidlech zůstaly zaklíněny tři osoby. Zasahující lékař u všech tří konstatoval bezvědomí a selhání životních funkcí. Dvě ženy a jeden muž zemřeli na následky mnohačetných poranění neslučitelných se životem bezprostředně po nehodě," řekla mluvčí krajské záchranné služby Petra Kafková. Lékař tak mohl pouze konstatovat jejich smrt.

"Řidička vozidla značky Citroën z dosud nezjištěných příčin vyjela do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím autem. Silný náraz nikdo nepřežil, na místě nehody tak zůstaly tři mrtvé osoby," uvedla Uhlířová. 

Dopravu v místě nehody řídí policisté. Objízdná trasa vede po silnici číslo II/603. Silnice bude uzavřena pravděpodobně do 11:00. Policisté nadále zjišťují přesné okolnosti této tragické nehody. 

abcd.adcb ( 28. listopadu 2014 11:47 )

Potkali se u Budějic.

agent ( 28. listopadu 2014 11:39 )

To je hned když zvoní telefon v kabelce

dfghjk ( 28. listopadu 2014 11:09 )

Z Blesku smrti mrazí ...

Zobrazit celou diskusi