Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Upálil snad Simonu její partner? Před policisty utíkal a byl opilý

Autor: dce - 
28. listopadu 2014
09:16

Tělo krásné Simony našli hasiči při zásahu u požáru v bytě v centru Bratislavy. Ukázalo se, že rozhodně nešlo o nešťastnou náhodu - ženu někdo zabil a pak polil hořlavinou. Je viníkem snad její přítel ze zahraničí? Proč přišel uprostřed dne domů opilý a před policisty utíkal?

Nejhorší se ukázalo být pravdou - Simona byla rozhodně před upálením zavražděna - na chodbě domu byla totiž nalezena její krev. A že jí nebylo málo! Od místa, kde byla dívka nalezena, chodbu dělí dokonce dvoje dveře. Je možné, že Simonu zavraždili už mimo byt. Policejní experti také vyloučili možnost nehody a jakékoliv neopatrné zacházení s hořlavinou.

Jenže, kdo je oním vrahem, je stále záhadou. Policie ale zadržela Simonina přítele Garyho - lodního kapitána, se kterým se žena seznámila během zahraniční plavby. Do domu, kde došlo k tragédii, přišel asi hodinu po policistech. Působil rozrušeně, podle serveru cas.sk byl dokonce opilý. Policisté ho chtěli zadržet, ale on se jim vytrhl a utekl.

Po okolí ho nahánělo několik dalších strážníků, nakonec ho chytli a odvedli na služebnu k výslechu. Podle všeho ho policisté zatím neobvinili. Jenže při zadržování se prý oháněl cestovním pasem, který držel v ruce. Proboha, proč ho vůbec měl u sebe?

borjar ( 28. listopadu 2014 17:33 )

 Od sousedů holka se intenzivně uči anglicky .. Chce si najít bohatého cizince, Českého , umazaneho , kreténa nemá smysl hledat.

tarot666.. ( 28. listopadu 2014 16:55 )

Jo, lidem už z té pravdy a lásky pěkně jebe.

tarot666.. ( 28. listopadu 2014 16:54 )

Nemáš v nicku chybu? Nemá tam být transka68?

tarot666.. ( 28. listopadu 2014 16:53 )

Žádný zázrak, ale ještě mohla vykonat kus poctivé práce.

pepen ( 28. listopadu 2014 15:59 )

TREST SMRTI-TAKOVÝ SVINĚ NEMAJÍ NÁROK NA ŽIVOT!!!!ODEBRAT ORGÁNY PRO POTŘEBNÉ SLUŠNÉ LIDI!!!!!

Zobrazit celou diskusi