Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Petr Macek a Pavlína Kozelková: Čeští svědci afrického hororu ebola!

Autor: et - 
28. listopadu 2014
06:20

Peklo míst zasažených ebolou zažili na vlastní kůži logistik Petr Macek (41) a administrátorka Pavlína Kozelková (29) z organizace Lékaři bez hranic. Petr byl v Libérii, Pavlína v Guineji.

V rámci lékařské mise se dostal Petr Macek přímo mezi nakažené ebolou. Organizoval totiž jejich převoz do izolačních center a bezpečné pohřby.

„Na místě se kompletně zhroutila zdravotní péče. Školili jsme proto personál v malých izolačních centrech, jak používat pomůcky,“ popsal Blesku.

Nejvíce ho zasáhl pohled na nový hřbitov. „Vše na vás dolehne, když za den pohřbí 40 těl,“ dodal.

Důležité ubytování

Kolegyně Pavlína Kozelková měla v Guineji o něco lehčí misi.

„Zařizovala jsem šest týdnů ubytování a různou administrativu pro pracovníky, ať můžou pomáhat naplno,“ řekla.

Přímo do kontaktu se jako její spolupracovník nedostávala. Pomáhat ale oba cítí jako povinnost.

 

alex0800 ( 28. listopadu 2014 09:19 )

A o očkování od Červeného Kříže náhodou neslyšeli, že by ta "nová patentovaná Ebola" se náhodou objevovala až poté, co ČK naočkoval budoucí oběti této pandémie? Neboť takto hovoří nezávislá africká i jiná média.. Navíc je tato uměle upravená Ebola přenosná prý i kapénkovou infekcí, což nikdy dříve se nestalo. Navíc se tento incident či depopulační praktika NWO děje až poté, co USA mají registrovaný vir Eboly.. Mnozí vysocí činitelé se domnívají, že jde o umělé snižování počtů obyvatelstva. Stejně jako se uměle všude zavádí NWO diktatura pod záminkou Barevných Revolucí.. Místo revolucí bychom potřebovali spíše Evoluci, jinak se vyhladíme do konce roku 2015 ;-) Pardon, budeme depopulováni elitou NWO dle jejich skoro 300 letých plánů..

popocatepetl ( 28. listopadu 2014 07:40 )

Před Petrem smekám.

Zobrazit celou diskusi