Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brutální vražda krásné Simony: Našli ji upálenou!

Autor: shp - 
27. listopadu 2014
16:02

V Bratislavě chtěla začít nový život, po pár týdnech tu však krásná Simona (†25) našla jen ohavnou smrt. Z toho, co se stalo v bytě v hlavním městě Slovenska, běhá mráz po zádech. Vrah její tělo podpálil...

Policisty a hasiče přivolali do rušného centra města ve středu nad ránem kvůli požáru bytu. Když se požárníci dostali dovnitř, naskytl se jim příšerný pohled. Na zemi leželo ohořelé tělo Simony.

Krásnou ženu někdo zabil a až poté podpálil. Policie totiž případ vyšetřuje jako vraždu. Rodina Simony je zdrcená. Podle informací Nového Času policie podezřívá jejího přítele, se kterým se jen přednedávnem přestěhovala do Bratislavy.

Byt v centru Bratislavy si Simonka pronajala s německy mluvícím přítelem Garym před třemi týdny. Podle realitní makléřky, která obstarávala pronájem bytu, byla dvojice velmi šťastná.

„Na společné bydlení se velmi těšili, neboť dosud měli vztah jen na dálku,“ popsala dvojici. Pár se poznal na výletní lodi v Německu, kde oba pracovali. Ona jako vedoucí baru, Gary jako kapitán lodi.

Teď chtěli začít nový společný život. „V Bratislavě nikoho neznali, ale vypadali spokojeně,“ dodala makléřka. Simonka pocházela ze Senice, kde si ji všichni pamatují jako hodné a slušné děvče, které měli všichni rádi.

Jak přesně její krátký život skončil, zjistí až policejní vyšetřování. Několik hodin po Simonině smrti se na ulici nedaleko bytu objevil i její přítel Gary. Byl rozrušený, křičel na policisty a pořád telefonoval. Muži zákona ho odvedli, ale nenasadili mu pouta.

kov3 ( 27. listopadu 2014 23:48 )

Uz si ho mal ?

kov3 ( 27. listopadu 2014 23:47 )

Predpokladam, ze ty si na vychod od Prahy

rbwtrnava ( 27. listopadu 2014 19:45 )

 tak ako sa dnesne dievcata na SK spravaju, tak sa im to aj vracia... tie, co maju stastie, sa obycajne rozvedu a potom tapaju zivotom a tie druhe dopadnu takto. nasrat

tgbb. ( 27. listopadu 2014 18:46 )

Když si myslela, že německé péro je lepší...

jerry ( 27. listopadu 2014 18:26 )

Všechno od Prahy na východ stojí za hovno.

Zobrazit celou diskusi