Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rath o smrti svého otce: Vinu nese i soudce!

Autor: ljš, tp - 
27. listopadu 2014
16:53

Ve vězení strávil David Rath rok a půl, po celou dobu mu oporou nejen byli nejen jeho manželka a milenka, ale především jeho otec Ratmír. Ten však v polovině října zemřel a podle exhejtmana má na jeho smrti podíl i soudce Robert Pacovský. Proč?

Ratmír Rath se za svého syna velmi bil. Přihlásil se k osmi a půl milionům, které policie v rámci domovní prohlídky u exhejtmana zabavila, a dokud mu to zdravotní stav umožňoval, podporoval svého syna i v soudní síni.

Loni si však zlomil obratel a poranil páteř a jeho stav se začal zhoršovat. Zemřel v polovině října. „S úmrtím rodičů se člověk asi nikdy nevyrovná, asi celý život. Ono, když je máte, tak to berete jako samozřejmost, a potom, když nejsou, tak vám každý den v něčem scházejí,“ řekl Rath Blesk.cz.

Rathova bolest je o to větší, že nemohl v osudný den s otcem být. Žádal soudce Pacovského o odročení soudu o tři dny, ten mu ale nevyhověl. „Možná i to způsobilo či urychlilo otcovu smrt. On zemřel de facto v noci z toho dne, kdy jsem nemohl být u něj, protože v pátek bylo líčení,“ vysvětlil.

Video David Rath: Kdo má podíl na smrti mého otce! - Tomáš Polák, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

nojasne ( 28. listopadu 2014 04:23 )

Co taky čekat od estébácké swině.

tgbb. ( 27. listopadu 2014 22:36 )

Vychoval zloděje. Žádná škoda.

sars ( 27. listopadu 2014 19:20 )

 Otec mu věřil chápu, ale taky chápu že ho natočili na kameru a zveřejnili odposlechy.

znalec ( 27. listopadu 2014 18:56 )

kdyby pan doktor nešejdil a nekradl, mohl být se svým otcem a nadávat dále zločinci Kalousovi...

vendulka1234 ( 27. listopadu 2014 18:45 )

takže to že jeho otec dopadl takhle asi ho ztoho šlehlo může vyčítat akorát sám sobě, vyváděl takové věci nakoupil baráky byty a musel to přepisovat aby se na to nepřišlo a jeho otec ho ještě kryl, nakonec když to celé prasklo a začli je tahat po soudech tak jeho fotra ve finále z těch nervů co řekne trefil šlak...at si synáček poděkuje a ještě to svádět na jiné, ubožák a srab neumí ani v takové chvíli přiznat barvu, ještě at to svede na úplněk a špatné počasí všichni můžou za to že si nahrabal

Zobrazit celou diskusi