Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásnou Patrícii srazil na přejezdu vlak: Její tělo našel zdrcený tatínek!

Autor: shp - 
27. listopadu 2014
20:40

Pracovala, kdy mohla, aby mohla zlepšit skromné podmínky svých rodičů. Když se krásná Patrícia Motoliková (†18) ze slovenského Trnovce nad Váhom vracela na kole z noční směny, unavená vjela na železniční přejezd, kde ji přejel vlak. Její tělo pak našel zdrcený tatínek, kterému se naskytl nejděsivější pohled jeho života...

Tragédie se odehrála v úterý kolem sedmé hodiny ranní, když se Patrícia vracela z noční. Na přejezdu byly v tu dobu spuštěné rampy, a proto chtěla rychle přejet, jenže právě tehdy do stanice přijížděl rychlík z Bratislavy do Zvolena, který ji srazil.

Tělo dívky našel její zděšený otec. Přivolaní záchranáři bojovali o dívčin život, ale krásná, mladá žena vážným zraněním podlehla. Její rodiče teď prožívají nejtěžší chvíle života. „Mockrát jsem jí říkal, ať si na tom přejezdu dává pozor. A vidíte, stala se taková tragédie,“ řekl uplakaný otec.

„Když jsem viděl její zničený bicykl, málem jsem odpadl,“ popsal hrůzný zážitek tatínek. Patrícia chodila na noční, aby chudým rodičům pomohla vylepšit domácí rozpočet. Maminka se poté, co zjistila, že její dcera zemřela, zhroutila.

nyctereutes ( 27. listopadu 2014 21:24 )

Šmarjá, to je doják...

Zobrazit celou diskusi