Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Po stopách Brita ztraceného v Praze: Jeho tříletý syn stále neví, že táta zmizel!

Autor: shp - 
26. listopadu 2014
20:10

Rodina i přátelé Karla Lawa, který zmizel 15. listopadu v Praze na divoké rozlučce se svobodou, stále trnou strachy. Přestože svědci volají, že Brita viděli na různých místech Prahy, stále není k nalezení. Blesk.cz se proto vydal s Karlovým bratrancem Stevem a kamarádem Stuem po stopách zmizelého muže, na kterého se ptá jeho tříletý syn Lenny.

Karl Law zmizel 15. listopadu při divoké rozlučce se svobodou svého bratrance Leeho. Ten nyní odložil svatbu do té doby, než se Karla podaří najít. „Nedokázal by to pořádně oslavit a radovat se, vzadu v hlavě by ho trápilo, že jeho bratranec je nezvěstný,“ řekl Blesk.cz další Karlův bratranec Steve.

Společně s ním a jeho kamarádem se reportéři Blesk.cz vydali po místech, kde Karla lidé viděli naposledy. Podle policie ho svědci spatřili den po zmizení na Palackého náměstí a poblíž Národního divadla o další den později. Podle vzezření byl opilý a zmatený. Steve přiznal, že si osudné noci vzal i drogy - kokain.

Svědectví z celé Prahy

Steve měl navíc k dispozici čerstvější stopy. „Lidé nám volali, že ho viděli v Ječné ulici u čajovny i poblíž supermarketu v Podolí,“ popsal Karlův bratranec telefonáty s lidmi, kteří jeho příbuzného údajně viděli.

Některá hlášení dokonce pocházela i od psychických médií. „Volal nám jeden věštec, že Karla viděl v křišťálové kouli na Bílé Hoře. Další věštec tvrdil, že je u vody s mužem s černými vlasy,“ prozradil Steve.

Sice si myslí o věštectví své, ale nechce nic opomenout. „Chceme prověřit všechny možnosti, snažíme se být pozitivní a neztrácet naději,“ dodal. O Karla, svého tatínka, se už strachuje jeho tříletý syn Lenny.

Synek neví, že je táta nezvěstný

„Lenny neví, že je jeho táta nezvěstný. Ale už se dlouho nevrátil domů, takže chlapec cítí, že něco není v pořádku. Že se ztratil, mu ale doma neřekli,“ popsal Steve momentální starosti Karlova syna. „On je velmi rodinný muž a má svého syna rád,“ dodal o svém bratranci. I nadále hodlá pokračovat v pátrání do doby, než se mu ho podaří najít.

Video Blesk.cz pátral po Britovi Karlu Lawovi s jeho rodinou. - Jan Jedlička, Ladislav Leimer, David Vaniček
Video se připravuje ...

zelena.karkulka ( 27. listopadu 2014 22:16 )

Beztak ho oddělali ti jeho kumpáni

tacoo ( 27. listopadu 2014 00:12 )

Opravdu zodpovědný tatíček. A ještě je to podáváno jako doják, že ho malý syn postrádá. Karl se nejspíš předávkoval, kumpáni schovali tělo, a ted' hrají divadlo.

kraken666 ( 26. listopadu 2014 23:54 )

kozí úchyláku z vydavatelství , starej se radši o ty tvý smradlavý kozy co taháš za sebou!

.abcd.abcd. ( 26. listopadu 2014 23:28 )

zbavit....

.abcd.abcd. ( 26. listopadu 2014 23:27 )

Kterej z nich to táhne s tou jeho starou? Jo za pár liber ti každej zavolá na policie, jsem ho viděl a podezření z nich padá. Vychcaný vrahouni.

Zobrazit celou diskusi