Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Do očí se dívej! Mlsný Clinton je věrný pověsti proutníka

Autor: max - 
26. listopadu 2014
13:55

Jediné, čemu dokázal být Bill Clinton věrný, byla jeho pověst proutníka, který nenechá žádnou sukni na pokoji. Zdá se, že se nic nezměnilo ani v jeho 68 letech. Bývalého amerického prezidenta načapali, jak mlsně zírá do hlubokého výstřihu atraktivní brunetky.

V přítomnosti krásných žen se koncentrace kdysi nejmocnejšího muže planety vytrácí jako pára nad hrncem. Stejně jako tomu bylo ve společnosti Ari'elle Avdali, která si exprezidentem pořídilia selfie. Černému topu s hlubokým výstřihem ve tvaru V Clinton neodolal.

Podle facebookového profilu je Avdali učitelka z Los Angeles. Pochází však z Izraele.

Kauza Lewinská

Největší skandál s pornografickými prvky praskl na Clintona v lednu 1998. Prezident Clinton tvrdil, že s Monikou Lewinskou žádný sex neměl. Kroutil se před vyšetřovacím výborem Kongresu tak dlouho, než jeho právníci vypracovali novou definici sexu. Podle nich je sex „zasunutí penisu do vaginy“. Pan Clinton tedy žádný sex s Monicou neměl – vkládání penisu do úst není sex a strkání doutníku do vaginy (což si prý páreček v Oválné pracovně Bílého domu také užíval) už vůbec ne. Pan prezident tedy mluvil pravdu a v úřadu setrval. Monica pak svůj příběh zpeněžila (ve své knize jen nevysvětlila, proč si 24 měsíců schovávala šaty potřísněné státnickým semenem).

smoula05 ( 27. listopadu 2014 04:10 )

 toho uráka bych nakopal do perdele prolhanou sviňuchu

crowen ( 26. listopadu 2014 14:08 )

no a? pro nás kozenky vyvalují z trik

Zobrazit celou diskusi