Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nechtěl se starat o koťata: Tak jich 17 namačkal do malé krabice a zahodil

Autor: sc - 
26. listopadu 2014
13:52

Ve zlínském útulku přibylo za jediný den 17 koťátek. Podvyživená je někdo „narval“ do malé krabice, zalepil izolepou a odhodil.

Do útulku je přinesl muž, který tvrdil, že krabici mu někdo hodil na zahradu. „Koťata asi od tří koček, byla v naprosto zuboženém stavu. Přidušená, přehřátá, měla virózu. Navíc byla totálně zablešená a začervená,“ poukázala vedoucí útulku Eva Drozdová (30).

Koťata byla na sobě tak namačkaná, že jedno nepřežilo. „Všechna jsme opatřili a už se mají k světu. Jsou u nás od 14. listopadu. Budeme rádi, když si je někdo s láskou vezme. Nyní se staráme již o 65 koček,“ dodala Drozdová.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jana999 ( 26. listopadu 2014 18:16 )

tak oni nenechají ani jiný na ulici, jen v ubytovnách pro bezdomovce se nesmí chlastat

babcaa ( 26. listopadu 2014 16:04 )

Ty lidi si za to z 99% můžou sami a u mnohých z nich je to přímo jejich svobodná volba. Žádné děti ani těhotné ženy jsem mezi nimi nikdy neviděla a pokud jsou, tak je to vina rodičů, případně těch nastávajících matek, jelikož je u nás dost státních i nestátních organizací, co by dítě nebo těhotnou ženu na ulici nenechaly, pokud by se dotyční na ně obrátili. Ta koťata se bohužel narodila do světa ovládaného lidmi, odkázaná na lidi... Kastrovaná kočka mít koťata nemůže ale musí mít zodpovědného majitele. Pokud ho nemá, dopadne to pro její potoky málokdy dobře, jelikož nezodpovědný člověk se správně nepostará ani o následky své předchozí nezodpovědnosti.

issabella66 ( 26. listopadu 2014 15:14 )

Aby ses neposral/a ty z nějakejch usoplenejch harantů a otravných důchodců. Ať si lidi třeba pochcípaj, nezájem. Ale tomu, kdo ubližuje zvířatům, přeju tu nejkrutější smrt!

salto ( 26. listopadu 2014 14:46 )

To měla udělat ta slavná pětimáma

petrkramnypresident ( 26. listopadu 2014 14:18 )

A co s nima? Najednou je místo tří koček dvacet koček... do volné přírody to vypustit nejde.

Zobrazit celou diskusi