Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Britský turista Karl Law: Viděli ho v ulicích. Několik dní po zmizení

Autor: pet - 
26. listopadu 2014
10:27

Namol opilý, pod vlivem drog a paranoidní. V takovém stavu byl Brit Karl Law (34), který se 15. listopadu ztratil z bujaré rozlučky se svobodou svého bratrance v Praze. Podle očitých svědků se zfetovaný Karl ještě několik dní pohyboval po Praze.

„Pohřešovaný byl 16. listopadu viděn na Palackého náměstí a o den později v oblasti Národního divadla. V obou případech měl vykazovat známky podnapilosti a zmatenosti,“ popsal Blesk.cz policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Že Karl fetoval a nezřízeně pil na svém tahu Prahou, potvrdili i jeho kamarádi a účastnici rozlučky. „Karl byl jen opilý a dal si trošku kokainu,“ řekl Blesku Karlův bratranec Steve.

Blízcí se Karlovi, který pracuje jako stavební dělník, nedovolali, zničil totiž telefon v záchvatu paranoi. „Bál se v Praze zlodějů. Kamarádi mu řekli, jak dokáže být ve městě nebezpečno. Obával se ještě před příjezdem, známí ho varovali před kapsáři. Slyšel o Praze spoustu děsivých historek,“ dodal Karlův bratranec.

Karl Law je veselý chlapík, podle přátel ale také trochu paranodiní. Karl Law je veselý chlapík, podle přátel ale také trochu paranodiní. | Facebook

Karlova rodina obvinila českou policii, že se v případu příliš neangažuje, přičemž policisté to důrazně odmítají, podle nich na případu pracuje množství kriminalistů. Příbuzní a kamarádi od 15. listopadu žádají o pomoc prostřednictvím Facebooku a Twitteru. Bratr Lawa a další tři kamarádi se vrátili do Prahy a organizují další pátrání. „Pročesali jsme celé město. Pátrali jsme kolem řeky, v lodích,“ zoufají si přátelé. Dnes opět vyráží do ulic v centru Prahy pátrat po zmizelém kamarádovi, spolu s nimi vyrazí i reportéři Blesk.cz. Jak to dopadlo, se dovzíte v mimořádné reportáži.

.abcd.abcd. ( 26. listopadu 2014 20:15 )

Měl chlastat doma! Přiletěj jen chlastat, dělaj bordel, vyrvály a nakonec je musí naše policie za naše daně hledat. Nas.rat. Asi chrápe někde na nádraží, kde jinde.

majojo ( 26. listopadu 2014 16:04 )

A taky drobně chlastá. Co to dělá dohromady s kokainem, to sice nevím, ale předpokládám.

majojo ( 26. listopadu 2014 16:03 )

Hledali ho na místech, kde byl jen těžko. Proč to nezkusili po knajpách, putykách a barech?

majojo ( 26. listopadu 2014 16:03 )

Hledali ho na místech, kde byl jen těžko. Proč to nezkusili po knajpách, putykách a barech?

vendulka1234 ( 26. listopadu 2014 15:16 )

tak asi ho někdo viděl, když to všude píšou, ani bych se nedivila...

Zobrazit celou diskusi