Šéfka Klubu dvojčat a vícerčat byla s rodinou od samého začátku. Pomoc postupně přerostla v kamarádství. Jenže tomu je konec. Proč? Ze záběrů ČT, které ve třináctidílném seriálu mapují život rodiny prvních českých paterčat, je jasné, že se pohádala s babičkou dětí Olgou Kiňovou.

Drama se odehrálo v momentě, kdy matka dětí Alexandra Kiňová (25) a její přítel Antonín Kroščen jeli na místní festival Votvírák, jehož pořadatelé chtěli rodičům dětí předat dárky.

Ve chvíli, kdy otec dětí čekal před domem, vyběhla naprosto rozčílená Rulíková ven. „Ku*vy zasraný! Tvoji tchýni zabiju,“ křičela směrem k otci dětí, který zůstal stát jako opařený.

„Já se omlouvám. Já jsem nespala, přiletěla jsem z New Yorku, a aby mi Olina říkala, že jsem blbá a pro vaši rodinu nic nedělám, ať jde do hajzlu!“ zuřila do té doby rodinná kamarádka. „Tohle fakt nerozdejchám,“ dodala vzápětí.

Zároveň byl z bytu slyšet děda dětí. „Ona nepomůže!“ a dostal okamžitou odpověď. „Nepomůžu. Se*u na vás!“ ulevila si naštvaná Rulíková.

Okamžitě přišla před dům i matka dětí. „Péťa (bratr matky dětí, pozn. red.) řekl, že stát se nestará a ona se začala dohadovat s mámou a řekla, že se na celou rodinu vyse*e. Tak ať se vyse*e! Mně už je to fakt jedno. Už toho mám plné zuby,“ líčila Kiňová a pokračovala dál.

„Co to je tohle? Ona nespala? My nespíme taky! No a co nám dal ten stát? Každý dostal stejně! Každý tu je pod městem, tak já nevím, co tady řeší za hovadiny. Tak ať se na nás vyse*e. To mi vyhrožuje? Čím nám pomáhá? Ze začátku… Ale teď na nás každý sere! Takhle se k mé mámě chovat nebude! Zastává se státu, protože je pod ním zaměstnaná,“ rozčilovala se matka dětí. „Tady končí, jestli chce. Nechce stejně pomáhat, tak co…“ přidává se děda paterčat.

Fotogalerie
13 fotografií