Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pomozte najít Sáru: Nevrátila se ze školy a skrývá se!

Sáru Mikanovou (14) hledá policie už poněkolikáté
Sáru Mikanovou (14) hledá policie už poněkolikáté  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš, ČTK - 
24. listopadu 2014
13:15

Její rodiče prožívají obrovský strach, ona se však přesto vědomě skrývá. Čtrnáctiletá Sára Mikanová (14) odešla v pátek do školy, ale z ní se už domů nevrátila. Na útěku z domova není poprvé. Viděli jste ji?

Dívka, která se podle policie skrývá záměrně, v pátek odešla do školy ze svého trvalého bydliště v Žežicích. Ve škole byla po celou dobu výuky. Domů se však už nevrátila. O tom, že po ní bylo vyhlášeno pátrání, podle policejní mluvčí Moniky Schindlové ví a je možné, že se pokusí změnit svůj vzhled.

Mikanová měří 155 centimetrů, má modré oči a hnědé vlasy s melírem, česané dozadu. Na sobě měla modrý svetr, bílou podzimní bundu s modrými kytičkami, tmavé kalhoty a černé šněrovací kotníčkové boty se zlatým zipem vzadu a s druky po stranách. S sebou měla modrý batoh značky Nike a tmavě modrou kabelku s bílými květinami. Policisté již po ní museli pátrat už několikrát.

„Policie přijme veškeré informace o hledané na kterékoliv služebně nebo na lince 158. Je také možné volat přímo příbramským kriminalistům na čísla 974 879 313 nebo 601 323 231,“ uvedla mluvčí.