Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Eliška si před smrtí prošla peklem, policie mi to napsala, říká matka zavražděné dívky

Autor: ljš - 
24. listopadu 2014
12:50

Obrovská bolest, slzy a zoufalství! Maminka Elišky (†9), kterou brutálně znásilnil a zavraždil její zvrhlý strýc Roman K. (25), se dva měsíce smiřovala se smrtí dcery, ale její trápení nyní rozjitřila další rána. Policie jí poslala dokumenty, v nichž jsou popsány hrůzy, kterými si její milovaná holčička musela před smrtí projít.

„Dnes mi přišly papíry... A tam je ta událost popsaná... Ani nevíš, jak strašně mě to bolí, že tohle ona musela prožít. Nejradši bych se okamžitě pověsila za to, že jsem tomu nedokázala zabránit,“ napsala Eliščina maminka Alena K. začátkem listopadu jedné ze svých kamarádek na svém novém facebookovém profilu, který si založila po dceřině smrti.

Z jejích vzkazů, které tam dceři zanechává, je patrné, že se s tragédií smiřuje jen velice těžko. „Já se s tím nenaučím žít... Ani tisíc psychologů mi nepomůže... Moc se snažím, ale ona je prostě všude ve mně, kolem mě... Já to tu nedám... Za každým úsměvem je stejně několik kapek smutku, žalu, prázdnoty a trápení,“ svěřila se.

Před časem si Alena také nechala na ruku vytetovat datum, kdy se o dceřině smrti dozvěděla. Chtěla ji tak prý mít stále u sebe. V tomto duchu také napsala řadu dojemných vzkazů k Eliščiným fotkám. „Nikdy o tobě nebudu mluvit v minulém čase. Pro mě a se mnou jsi tady pořád!!! Miluju tě, sluníčko moje,“ zní jeden z nich.

Ten poslední, plný nekonečné bolesti, je přitom starý jen pár hodin: „Jsem jak kafemlejnek, ale... Je to tak nespravedlivé... Proč ona?? Můj smíšek, andílek, princezna...“