Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželku našel mrtvou v koupelně: Druhý den zabil plyn i jeho!

V této bytovce v Brtnici se rodinná tragédie odehrála.
V této bytovce v Brtnici se rodinná tragédie odehrála.  (Autor: Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
22. listopadu 2014
19:35

Rodinná tragédie se tento týden odehrála v Brtnici na Jihlavsku! V bývalé zemědělské bytovce tam zemřeli manželé Jiří a Jana K. (†62 a †64). Ona ve čtvrtek, on o den později, v pátek…

Oba byli krátce v důchodu, ale příliš si ho neužili. „Je to strašné. Jirku jsem ještě před pár dny viděl, myslím, že někam chodil na brigádu v noci hlídat,“ řekl včera  Blesku jeden ze sousedů.

Svoji ženu Janu našel pan Jiří v bytě bez známek života ve čtvrtek odpoledne. Okamžitě přivolal na pomoc záchranáře. Manželce však už nebylo pomoci!

„Na těle zemřelé nebyly žádné stopy po násilí. Nebylo jasné, co se stalo příčinou smrti. Lékař proto nařídil pitvu,“ informovala policejní mluvčí Jana Kroutilová. Verdikt patologů byl alarmující. Žena zemřela na otravu oxidem uhelnatým, který unikal z průtokového ohřívače.

„Když se to kriminalisté v pátek odpoledne dozvěděli, okamžitě do domu vyjeli. Dveře bytu ale nikdo neotevíral. Nechali je proto násilím otevřít a za dveřmi nalezli ležet tělo muže,“ dodala policejní mluvčí.

V této bytovce v Brtnici se rodinná tragédie odehrála. V této bytovce v Brtnici se rodinná tragédie odehrála. | Jiří Čada

dietr ( 23. listopadu 2014 08:42 )

co když se dověděli v pátek už dopoledne a nechtěli si ujít oběd, bude to někdo vyšetřovat?

wimr ( 23. listopadu 2014 08:14 )

zalez, nebo tě zatluču metr pod zem trapný šašku

decathlonova-matka ( 23. listopadu 2014 07:28 )

to si zřejmě myslel i Péťa Kramný

miap ( 23. listopadu 2014 03:25 )

Rekla bych, ze telo zemreleho na otravu plynem nebo oxydem uhelnatym vykazuje urcite znaky a zkuseny lekar pri ohledani musel mit okamzite podezreni na pricinu smrti. Proste to pos*ali!!

negomba ( 23. listopadu 2014 01:12 )

Ano!! Máte pravdu!! Tohle je opravdu tragedie, je mi jich moc líto!

Zobrazit celou diskusi