Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Otřesný případ znásilnění: Instruktor plavání v Praze zneužil dvě holčičky!

(ilustrační foto) V hloubětínském bazénu v Praze zřejmě došlo ke znásilnění dvou dívek v předškolním věku.
 (Autor: Sleviště.cz)
Autor: haj, ČTK - 
22. listopadu 2014
11:21

V hloubětínském bazénu v Praze zřejmě došlo ke znásilnění dvou dívek v předškolním věku. Na svědomí by to měl mít tamější instruktor plavání, který nyní čelí obžalobě a hrozí mu 5 až 12 let ve vězení.

 

Městské státní zastupitelství v Praze obžalovalo osmadvacetiletého instruktora plavání. Letos na jaře měl znásilnit v hloubětínském bazénu dvě malé dívenky. Holčičky zřejmě byly na plaveckém kurzu s mateřskou školou.

Muž měl údajně děvčátkům odhrnout plavky a osahávat je v rozkroku. Jedné z nich měl dokonce zasunout prsty do pochvy, což trestní právo vyhodnocuje jako "způsob srovnatelný se souloží". Podle obžaloby, která koncem září dorazila na pražský městský soud, se incident stal 10. dubna.

"Vzhledem ke svému nízkému věku nebyly schopny jeho jednání pochopit, posoudit, domyslet, vyhodnotit a dostatečně projevit svou vůli a dát tak jednoznačně najevo svůj nesouhlas s jeho jednáním a odpor k němu, nebo se jinak účinně bránit," stojí v obžalobě.

 Instruktor údajně využil psychické i fyzické bezbrannosti svěřených dívek, které se obě narodily v roce 2008 a které mu byly svěřeny k dozoru a výuce. Zatímco holčičky byly ve vodě u kraje bazénu, instruktor stál na břehu, odkud je prý osahával.

V případě prokázání viny instruktorovi hrozí 5 až 12 let vězení. Soud začne případ řešit v lednu.

 

 

jarypadlo ( 22. listopadu 2014 18:58 )

Holčičky v bazénu a on na břehu-asi měl dvoumetrové ruce? hejheka fortune-zklidněte hormon,očernit kdekoho je velmi lehké.Dnes po americku skoro stačí podržet ženským dveře a usmát se na ně a je z toho obtěžování,harrasment,násilí.Nevěřím této zprávě,musely tam být učitelky nebo jiný pedagog...

tgbb. ( 22. listopadu 2014 18:42 )

Topolánek byl na jachtě se soudruhem Urbanem z ČSSD za prachy jednoho podnikatele. Paroubek byl na jiné jachtě s nezletilou a proto projel volby, když se to provalilo.

tgbb. ( 22. listopadu 2014 17:47 )

Pravda bolí co? Levácké zrůdy v čele se soudruhem Zemanem ještě mají dost síly. A ČSSD chrání své pedofily v nejvyšších kruzích, viz Paroubkova aféra na jachtě.

tgbb ( 22. listopadu 2014 17:04 )

tohle je skutečná pradva a láska po puči 1989 ,katolická církev znásilnila miliony dětí a fašisti havloidi jí dávají majetky čr ,

tgbb ( 22. listopadu 2014 16:56 )

klídek havloidní fašistická hnido tvůj vůdce trautenberg se zase pomoočil běž ho přebalit

Zobrazit celou diskusi