Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Muži žil v mozku 4 roky červ! Tasemnice mu prolezla celou hlavou!

Autor: dce - 
21. listopadu 2014
17:53

Muži z Velké Británie objevili v hlavě opravdu podivný a nechutný nález. Čtyři roky mu v mozku žil parazitický červ, který se mu postupně dostal z jedné strany hlavy na druhou. Vše dokumentují děsivé snímky v průběhu jednoho roku.

Mladý muž původem z Číny se dlouhou dobu nemohl zbavit bolestí hlavy. V nedávné době se k nim přidaly i zvláštní zápachy, které nikdo jiný necítil. Ze snímků, které lékaři pořídili se jim zatajil dech. Kruhovité vzorce, které objevili na mužově mozku se nakonec ukázaly být červem z rodu tasemnic!

Spirometra erinaceieuropaei, jak se červ jmenuje, se většinou nachází pouze v korýších nebo těle plazů. Téměř výhradně se jím můžete nakazit ze syrového masa v Asii. Není přesně jisté, kde si muž tohoto červa uhnal, ale vše nasvědčuje tomu, že se do jeho těla dostal z masa, které konzumoval při návštěvě své domoviny.

Červa se lékařům podařilo z muže dostat ven – po čtyřech letech se mu, jak snímky potvrzují, přesunul z jedné strany hlavy na druhou. Putoval jeho mozkem naprosto bez problémů. Díkybohu i bez případných nesnází pro nemocného.

Podle vědců šlo o neagresivní formu živočicha. V opačném případě by mu také mohl do mozku naklást vajíčka – vylíhlí červi by mu pak doslova sežrali mozek zaživa! Takhle červ jenom absorboval bílkoviny z mozkomíšní tekutiny. No ufff!

tgbb. ( 15. ledna 2015 05:52 )

Ti levičáci jsou dnes rozlezlí už všude a mozky nejen vymývají, ale i rozežírají.

lobotom ( 21. listopadu 2014 22:54 )

Neandrtálci co si cpou do huby všechno co se pohne. I když oni nejsou jen v Asii a Africe, třeba taková Francie je podobně zdegenerovaná...

steelheart ( 21. listopadu 2014 19:34 )

vypadá to jako pěkná blbina

Zobrazit celou diskusi