Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Škola hrou: Ředitele nachytali, jak poskytuje orální sex matikářce

Video se připravuje ...
Autor: dce - 
21. listopadu 2014
11:10

Sexuální skandály ve školách nemají konce – tentokrát studenti nachytali ředitele školy, jak poskytuje orální sex matikářce. A to přímo v jedné ze tříd – dovnitř je prý přilákalo hlasité vzdychání. Celou věc ke všemu natočili na mobil a nahráli na internet!

Slovinskem otřásá skandál! Ředitel střední školy v Mariboru Drago Kamenik se objevil na velmi nevhodném videu, jak jedné ze svých zaměstnankyň poskytuje orální sex přímo na lavici v jedné ze tříd. 

„Slyšeli jsme nějaké zvuky a bylo nám hned jasné, že ve třídě někdo souloží,“ prohlásil jeden ze studentů, kteří video natočili. „Mysleli jsme si ale, že to budou studenti. Nemohli jsme uvěřit vlastním očím, když jsme viděli ředitele a naši učitelku,“ dodal. Ředitel jim nejdřív vyhrožoval, že je bude žalovat, jenže když se video na internetu stalo populární, začal tvrdit, že na videu není on.

Kamenik je ženatý a má dvě děti. Podle jeho vlastních slov mu studenti způsobili velkou újmu – hájí se ovšem tím, že vše je dílem „photoshopu“. Jenže studenti, kteří za videem stojí, tvrdí, že mohou nahrát i zbytek videa, kde je jasně vidět, kdo je kdo.

tigress ( 28. listopadu 2014 00:35 )

Ty seš jím úplně posedlej , tenhle článek je o něčem jiném

tigress ( 28. listopadu 2014 00:34 )

Ty seš jím úplně posedlej , tenhle článek je o něčem jiném

truchliicii.petr.k. ( 27. listopadu 2014 10:23 )

Kdyby takhle PK nafilmovali jak 15x blinka

truchliicii.petr.k. ( 27. listopadu 2014 10:02 )

studenti za svuj cin by meli jit do kriminalu

truchliicii.petr.k. ( 27. listopadu 2014 09:48 )

Zobrazit celou diskusi