Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Českou turistku znásilnili na Mauriciu: Odtáhli ji do malé loďky a brutálně zbili

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš, vk - 
20. listopadu 2014
15:52

Vysněná dovolená v ráji se pro Češku (38) změnila v nejhorší noční můru jejího života. Dva muži ji na Mauriciu napadli, brutálně zbili a znásilnili! Pak ji nechali nahou a vážně zraněnou ležet v člunu a utekli…

Policie už v souvislosti s případem zatkla dva muže – Ashila Figara (21) a Shaekeela Gaffara (26). Oba se k činu přiznali.

Prý se opili a chtěli si užít. Proto začali dělat sexuální návrhy i nejmenované Češce. Když je odmítla, rozhodli se sex vynutit násilím. Vtáhli ji proto do vody a znásilnili. Žena se bránila a křičela, proto ji navíc brutálně zbili! Zraněnou ji odtáhli do kánoe, která u pláže kotvila, a tam ji znásilnili znovu. Když měli dost, turistku okradli o telefon a iPad a vzali nohy na ramena...

Našla ji až matka, se kterou Češka dovolenou ve městě Mahébourg trávila. Když se dlouho nevracela, měla o dceru strach a vypravila se ji hledat na pláž, kam si šla zaplavat. Naskytl se jí ale hrozný pohled – ležela tam v slzách, na těle měla modřiny, škrábance, o kus dál ležely její bikiny… Pomohla jí proto vstát a odvedla ji na policii, aby znásilnění nahlásily.

O čtyři hodiny později už dvojice násilníků seděla na stanici. „Ashil a já jsme vypili na pláži hodně vína. Potkali jsme několik turistek, které se vracely z restaurace. S jednou jsem se chtěl mazlit, ale utekla,“ popsal zatčený Gaffar. Češka už tolik štěstí neměla... „Potřebovali jsme uspokojit náš chtíč,“ přiznal bez skrupulí u výslechu. „Odmítla nás, tak jsme ji znásilnili,“ doznal se k odpornému činu. Turistka byla mezitím převezena do tamní nemocnice, kde se teď zotavuje.