Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Praze se modlili za guru Járu: Odháčkování není znásilnění, tvrdila fanynka

Autor: Pavel Schuster - 
18. listopadu 2014
05:20

Na obličejích masky s podobiznou své modly. Příznivci se včera v Praze modlili za guru Járu Dobeše (43) odsouzeného za znásilnění osmi dívek. Dvě ženy Blesku popsaly, jak probíhá tzv. odháčkování.

„Jde o rituál, který má pomoci oprostit ženu sukkubických háčků. Ty do ní ukládá každý sexuální partner,“ popisuje organizátorka demonstrace Dagmar Světlovská a dodává, že celému rituálu předchází několikadenní seminář.

Ženu má zbavit traumat z předchozích vztahů a pomoci jí žít znovu plnohodnotný sexuální život. Další z příznivkyň guru Járy popisuje, že samotný akt může probíhat pár minut, i několik desítek.

„Žena vstoupí do malé místnosti, kde jsou přítomni další lidé. Ti jí pomůžou dechovým cvičením dosáhnout vzrušení. V té chvíli k nahé ženě přichází vadžra (penisový jogín, pozn. red.) guru Jára a svůj úd (bez ochrany, pozn. red.) vkládá do lůna ženy. Tím vysává všechny háčky a očisťuje ženu. Několik málo lidí v místnosti při samotném rituálu sedí zády k jevišti a potichu tak dodává energetickou podporu,“ popsala Blesku jedna z žen, která aktu byla přítomna.

Znásilnění odmítá

Sama Světlovská guru Járu, alias nadsamce Óma, zná asi 16 let. Znásilnění, za které byl před měsícem odsouzen na 10 let, ale odmítá.

„Odháčkování je tantrický rituál, při spojení muže a ženy nemůže nikdy nikoho znásilnit, je to pro něj posvátné,“ vysvětluje léčitelka, která se před třemi týdny vrátila z Asie, kde se Dobeš ukrývá před spravedlností.

Blesk Víte, že?

„Odháčkování je absolutní nesmysl. Ženy byly nadprůměrné inteligence, ale bylo s nimi manipulováno, nebyly schopny racionálně posoudit situaci. Říci pak pravdu jim bránily stud a úzkosti,“ řekl sexuolog Petr Weiss.

Čekala jsem, až to skončí

Mnohým ženám podle podporovatelů tento zákrok údajně pomohl jak psychicky, tak fyzicky. Ženy se prý cítí mladší a zbaveny nečistot, které v nich zanechali předchozí partneři. Spisy od soudu ale hovoří o něčem jiném.

„Zavřela jsem oči a čekala, až to skončí,“ stálo v jedné z výpovědí. „Viděla jsem, co dělal dívce vedle mne, jasně a zřetelně. Strašně křičela. Nemohla jsem se pohnout, a tak jsem křičela také. On mi pak řekl, ať držím hubu, že to není moje věc,“ prohlásila jedna z obětí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

lightyellow ( 4. srpna 2015 22:21 )

To je zajímavé, že v jedné zpovědi "postižená" říká "drž hubu" v druhé už jen "bud potichu" a ve třetí radši už nezminuje nic.. Jestli to nebude tak trošku celé výmysl...

marti33 ( 18. května 2015 10:26 )

VOZP tu lečbu normálně proplácí.

koko365 ( 12. prosince 2014 20:17 )

 Já to z járou taky dělala a maximální spokojenost, Má bezvadný velký nářadí Jára je nadsamec .

deratizator ( 20. listopadu 2014 21:04 )

 Od 5? Ty seš pěkně úchylný prase, ty pedofile.

deratizator ( 20. listopadu 2014 21:01 )

Nemá, Jára má jenom takovou mrtvou žížalku ;-)

Zobrazit celou diskusi