Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Srdceryvné video: Tatínek vyprovodil umírajícího syna do nebe dojemnou písničkou

Autor: INT, lm - 
16. listopadu 2014
14:26

Internetová komunita má nového hrdinu. Stal se jím muzikant Chris Picco z Ameriky, který se ještě donedávna těšil, že mu jeho milovaná žena porodí vytouženého prvního potomka. Příběh nešťastného tatínka rozesmutní i silné nátury...

Chris a Ashley (30) byli svoji už sedm let, a když zjistili, že se jejich rodina již brzy rozroste, byli neskutečně šťastní. Ovšem osud tomu chtěl asi jinak... Tři a půl měsíce před termínem Ashley musela kvůli zdravotním komplikacím urgentně na sál. Doktoři rozhodli, že jejich syn musí ihned na svět císařským řezem. I přes veškerou snahu lékařů Ashley po zákroku ve spánku nečekaně zemřela.

Chrisovi nezbylo než doufat, že se lékařům podaří zachránit alespoň jeho nedonošeného syna, kterého pojmenoval Lennon James. V nemocnici s ním trávil veškerý možný čas. „Ashley často cítila, jak se Lennon v bříšku pohybuje, když hrála hudba. Tak jsem si dnes přinesl kytaru a chci mu zahrát menší koncert,“ popsal tatínek-muzikant okolnosti, které předcházely vzniku dojemného videa, na němž zpívá Blackbird od Beatles u inkubátoru svého novorozeného syna. Bohužel krátce poté i Lennon James přes veškerou snahu zemřel.

„Jsem neskonale vděčný alespoň za ty čtyři dny, které jsem mohl strávit po jeho boku. Jeho maminka by byla radostí bez sebe, kdyby ho mohla vidět, pochovat si ho, dotýkat se ho, koupat ho a zazpívat mu, tak jako jsem to udělal já,“ přiznal poté zdrcený otec. „Děkuji za to požehnání, že jsem ho mohl milovat už předtím, než byl na světě. Že jsem ho mohl opatrovat, zatímco byl v maminčině bříšku. Že jsem ho mohl potkat tváří v tvář a že jsem mohl chovat jeho perfektní malé tělíčko, zatímco jsem se s ním loučil,“ dodal.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi