Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tenhle svalovec se narodil jako dívka: Možná proto je tak krásný!

Autor: dce - 
14. listopadu 2014
20:20

Když začala Charlotte (20) z Londýna chodit s Kieranem, vypadalo to jak láska z románku. Jenže pak jí Kieran (23) prozradil, že se narodil jako dívka! Do takového svalovce s hlubokým hlasem by to neřekl asi nikdo.

Slovo překvapená nepostihuje přesně to, co Charlotte cítila. Nakonec ale údiv přešel a ona zjistila, že na tom vlastně vůbec nezáleží. Kieran svou změnu pohlaví dlouho tajil - předešlé přítelkyně se za něj prý styděly. "Nejdřív jsem se musel ujistit, že jí můžu důvěřovat. Ale Charlotte mě přijala, takového jaký jsem," prozradil. 

Kieran změnu v muže započal už před sedmi lety. Ve dvaceti podstoupil oboustrannou masektomii (odstranění prsní tkáně - poz. red.). Jako chlapec se ale cítil už mnohem dříve - už od čtyř let nesnášel, když mu matka oblékala holčičí šaty. Kvůli šikaně pětkrát měnil školu.

V šestnácti pak nastoupil na hormonální terapii. "Všechny ty změny mě neskutečně těšily," vysvětluje. S Charlotte chodil celý měsíc než se jí přiznal. "V životě bych to neuhodla - byl tak mužný!" prohlásila.

Jejich vztah je jak z pohádky - Charlotte nemá s Kieranovou minulostí žádné problémy. Dvojice už spolu bydlí a plánuje i děti - sperma by měl poskytnout Kieranův nejlepší kamarád.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Dannero ( 14. listopadu 2014 23:42 )

a největší paradox na tom celém je, že "ten" svalovec dostává, pro ostatní zakázané anabolické steroidy zdarma od zdravotní pojišťovny, jakože na změnu pohlaví a evidentně slušné dávky (podle té silně androgenní muskulatury).

cityjail ( 14. listopadu 2014 22:00 )

"Tenhle svalovec se narodil jako dívka:Možná proto je tak krásný!"No redaktor co to napsal bude asi pěkně ujetá homokláda,když chrlí superlativy na tohohle nabušeného babochlapa,kterj si zvadlý kalhoty nejspíš vycpává banánem.Těžce pochybuju,že se najde někdo koho dojímá příběh o poruše sexuální identity.To raději Zeman versus Podrážděná Frnda

st.rec ( 14. listopadu 2014 20:31 )

Sice fandím všem co se potřebují najít a žít podle potřeby své duše i těla,ale mít děti s cizím původem je nenormální.Nejsou vlastní a nikdo to nechce pochopit.Jo a ten krásnej svalouš má krásně plochý nohy...

Zobrazit celou diskusi