Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Řidič zachránil z hořícího vozu opilce, který do něj naboural!

Autor: shp - 
13. listopadu 2014
21:50

Opilec (28), který naboural poblíž obce Lukavice na Olomoucku do Škody Fabie, vděčí za život muži (22), do jehož vozu naboural. Auto muže pod vlivem alkoholu totiž po autonehodě začalo hořet, ale řidič z nabouraného auta neváhal ani chvilku a z vozu ho vytáhl.

 

„Řidič fiatu jedoucí ve směru od Libivé ze zatím přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru a bočně se střetl s vozidlem škoda. Po srážce vozidlo Fiat Brava vyjelo vlevo mimo vozovku, narazilo do dopravního značení, havarovalo do travnatého svahu a začalo hořet,“ popsala listu Právo nehodu policejní mluvčí Irena Urbánková.

Majitel škodovky podle mluvčí řidiče z hořícího vozu vyprostil a vše oznámil policistům na lince 158. „Řidič vozidla Fiat Brava byl sanitkou převezen do šumperské nemocnice, kde byl hospitalizován. Utrpěl zranění hlavy a hrudníku,“ dodala mluvčí.

Dechová zkouška pak potvrdila podezření, že byl bourající řidič opilý. „U obou účastníků nehody byla provedena dechová zkouška. U 28letého řidiče byla pozitivní a policisté mu naměřili 1,20 promile alkoholu. U 22letého řidiče byla dechová zkouška negativní,“ uzavřela Urbánková.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi