Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Serenáda pro umírajícího syna: Maminka zemřela při porodu, otec ho vyprovodil písní do nebe!

Autor: shp - 
13. listopadu 2014
16:18

Jeho maminka zemřela při předčasném porodu. Osud však nepřál ani maličkému Lennonu Jamesi Picovi, který přišel na svět příliš brzy – v sedmém měsíci. Lékaři zdrcenému otci Jamesi řekli, že nemá šanci na přežití. Tatínek se rozhodl, že po boku svého syna stráví jeho poslední chvíle. Na cestu do nebe mu zahrál na kytaru a zazpíval serenádu.

Ashley a James z Kalifornie se milovali z celého srdce a těšili se, až se jejich rodina rozroste o miminko. Jejich nenarozený synek vždy začal kopat, když uslyšel tóny svých oblíbených písní od The Beatles. Vše vypadalo na idylku...

Jenže v sedmém měsíci se udělalo Ashley zle a musela do nemocnice. Lékaři rozhodli, že její stav je natolik vážný, že musí miminko na svět přijít císařským řezem již teď. Naneštěstí maminka zemřela přímo při porodu.

Lékaři však Jamesi sdělili další zdrcující zprávu – ani malý Lennon James nebude žít déle než pár dní. Otec se mu proto rozhodl zahrát na kytaru serenádu od The Beatles, kterou složili Paul McCartney a John Lennon, po kterém bylo dítě pojmenováno.

Chlapeček zemřel v tatínkově náručí den poté. Video jeho dojemné serenády již na internetu vidělo přes 200 tisíc lidí. Chudák otec James. Během tak krátké doby ztratil ze svého života dvě milované osoby...

janina7777 ( 13. listopadu 2014 17:27 )

hm morbidní

Zobrazit celou diskusi