Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Janoušek chce odklad vězení: Musím na operaci!

Autor: ljš - 
12. listopadu 2014
08:32

Zhruba za týden měl nastoupit do vězení, kam ho na 4,5 roku pravomocně poslal soud za to, že v opilosti srazil vietnamskou řidičku. Jenže lobbista Roman Janoušek získal „omluvenku“, prý se před nástupem musí podrobit vážné operaci hlavy.

Potvrzení pro soud získal Janoušek od nechvalně známé nemocnice ve Vrchlabí, kterou vede senátor Vladimír Dryml. Ten k tomu pro Lidové noviny, které zprávu přinesly, pronesl navíc velmi alarmující vysvětlení.

„Být soudcem, který o nástupu Romana Janouška do vězení bude rozhodovat, nevzal bych si na triko, že ho tam poženu nemocného. Jeho stav je vážný, prakticky jakýkoliv úder do hlavy může způsobit rozsáhlé krvácení,“ řekl.

Podle něj ho k nim do nemocnice přivezla před měsícem ze Špindlu jeho manželka ve velmi vážném stavu. „Podle mě cestu do Prahy nemusel přežít,“ tvrdí Dryml.

Janoušek už údajně jeden lékařský zákrok v oblasti hlavy prodělal. Ve střešovické nemocnici se léčil v době, kdy ještě probíhalo vyšetřování. Zjevně si ze své diagnózy ale nic nedělal. V den vynesení rozsudku do sebe totiž naklopil jedno pivo na ex a pak se vydal na túru po pražských barech, což by člověk, který skutečně trpí onemocněním mozku, jistě dělat neměl. Za posledních několik týdnů se mu ale zřejmě muselo velice přitížit...

Video Soumrak kmotra Janouška: Soud mu napařil 4 roky basy! - Lukáš Červený, Vera Renovica
Video se připravuje ...

 

ninunka ( 13. listopadu 2014 00:34 )

jéééé už jsem přeplavala

ninka64 ( 12. listopadu 2014 23:13 )

Jeden příklad za všechny , jaký to je neviňátko..... Bém: Ano, Mazánku. Janoušek: V neděli ti přinesu seznam (uchazečů)... Bém: Já ho mám. Janoušek: No, tak mi tam zaškrtneš dvě jména a jedno z nich to musí být. Bém: Dobře. Tak jo. Takhle probíhalo zákulisí výběrového řízení na ředitele krajských poboček VZP. Vše pod taktovkou vládců Prahy: Béma a Janouška. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/bem-janousek-odposlech-sef-vzp-dzp-/domaci.aspx?c=A120321_214701_domaci_brm

ninka64 ( 12. listopadu 2014 23:09 )

Špína chlap je to, teď si hraje na chudinku, kouše si nehty a tváří se zkroušeně, když dělal miliónové kšefty s Bémem a celou tou pražskou sebrankou, tak byl king.A Driml....to je gauner, který za prachy prodá vlastní matku.

tgbb. ( 12. listopadu 2014 20:40 )

ČSSD má ve svých rukou obě komory parlamentu, "nezávislý" nejvyšší a ústavní soud, tak může zařídit, aby se operace toho ódésáka "nepovedla".

klara21 ( 12. listopadu 2014 20:19 )

případ řidiče byl politickej, ODS se zachovala stejně jako komunisti v padesátejch létech. Proto souhlas s tebou, ale doufám že jeho kamarádíčkům z ODS (novodobí komunisté)už tu pšenka nepokvete.

Zobrazit celou diskusi