Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děsivé video: Neuvěřitelně zhubnul a teď na něm visí metry kůže!

Autor: dce - 
12. listopadu 2014
05:25

Ve dvaceti letech vážil neuvěřitelných 163 kilogramů! Teď už má ale jen polovinu – zhubnul jen díky dietě a cvičení a konečně si našel přítelkyni. Jenže teď na něm visí doslova metry kůže!

John David Glaude z Kalifornie vypadá jako běžný mladík – vysportované tělo, namakané bicepsy. Jenže jen do té doby, než si sundá nátělník. V tu chvíli se i ten nejotrlejší člověk zarazí - na hrudníku a břiše mu visí tolik kůže, že tomu snad nejde ani uvěřit.

„Když má člověk nadváhu, samozřejmě nemá vysoké sebevědomí. Teď jsem v pohodě, když mám na sobě oblečení. Bez něj už tak v pohodě nejsem,“ prohlásil John. A jak se k tak drastickým krokům rozhodl? Prostě ze dne na den. „Už jsem měl dost toho, že jsem morbidně obézní!“

Teď pracuje Johny ve fitness centru a vypadá k nepoznání. Podle jeho slov prostě jen přestal obědvat ve fast foodu, pít sladké limonády a prostě jíst zdravěji. Začal chodit do posilovny a vše se začalo měnit.

I když v jednu chvíli ztratil motivaci a pět měsíců se ve fitku neobjevil, pořád mu šla kila dolů - jedl totiž zdravě. Těch sedmdesát kilo shodil za pouhých sedm měsíců. Je možné, že vzhledem k

John prošel opravdu velkou změnou. John prošel opravdu velkou změnou. | Facebook
jeho věku se mu časem smrskne i ta nadbytečná kůže.

naidka ( 12. listopadu 2014 09:28 )

Pokud se nebude předvádět a kůži nesmyslně natahovat, třeba se mu smrskne. Zatím to může nosit místo plavek.

Zobrazit celou diskusi